Interaktívne tabule pre školy – najmodernejšie technológie na vzdelávanie

Pondelok, 22.04.2024 15:00 redakcia
Správy pre študentov

Pamätáte si ešte na dobu, kedy sa používali tradičné tabule na kriedy? Táto doba je už dávno za nami. V súčasnosti mnohé školy využívajú najmodernejšie technológie na vzdelávanie a komunikáciu medzi študentmi a učiteľmi. Ide o interaktívne tabule, ktoré posunú aj vaše vzdelávanie na úplne inú úroveň. Spoznajte výhody interaktívnych tabúľ pre školy.

Moderné interaktívne tabule pre školy aj do vašej triedy

Interaktívne tabule pre školy predstavujú modernú formu vzdelávania. Práve tieto tabule ponúkajú mnoho zaujímavých funkcií, vďaka ktorým je vzdelávanie zábavnejšie a interakcia medzi učiteľom a študentom efektívnejšia. Zároveň ide o inteligentné zariadenia, ktoré viete pripojiť na internet a vďaka tomu prehrávať akýkoľvek multimediálny obsah. Taktiež je to výhodná pomôcka pre alergikov a deti trpiace astmou. Aké však ďalšie výhody však tieto interaktívne tabule ponúkajú?

Prečo používať interaktívne tabule v školstve? 

V 21. storočí sú interaktívne tabule pre školy jednou z možností, ktorú viete pri vyučovaní využívať. Ponúkajú mnoho výhod, funkcií a majú viacero skvelých vlastností, a to:

  • vynikajúce vizuálne funkcie pre potreby študentov a zamestnancov,
  • špičková kamera a mikrofóny s dosahom na 8 metrov,
  • jednoduché ovládanie panelu v slovenskom jazyku,
  • vysoké rozlíšenie a kontrast obrazu,
  • možnosť zapojenia väčšieho počtu študentov naraz. 

Okrem skvelých funkcií práve interaktívne tabule pre školy zlepšujú efektivitu tímovej spolupráce a produktivitu študentov. Interaktívne tabule Hikvision taktiež ponúkajú skvelé riešenie pre videokonferencie a vzdelávanie, a to kdekoľvek potrebujete. Výhodou je aj dlhá životnosť, a to 50 000 hodín, 5-ročná záruka, či darček navyše vo forme notebooku Dell Vostro 3515 s uhlopriečkou 15.6”.

Moderné školstvo na dosah ruky vďaka ZM Group

V súčasnosti mnoho študentov trpí poruchou pozornosti. Jedným zo spôsobov, ako môžete študentov upútať a zlepšiť ich sústredenosť počas vyučovania, je využívať moderné technológie a učiť zábavnou formou. Objavte nový spôsob výučby. ZM Group je spoľahlivým partnerom, ktorý pôsobí na trhu už viac ako 23 rokov. Viac ako 800 zamestnancov a množstvo spokojných vzdelávacích inštitúcií na Slovensku sú jasným dôkazom toho, že interaktívne tabule sú skvelou príležitosťou na to, ako povzbudiť študentov v získavaní vedomostí. Patrite aj vy medzi moderné školy, ktoré interaktívne tabule využívajú.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.015 s.