Mladosť – najkrajšie obdobie života

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: katyp (18)
Typ práce: Referát
Dátum: 16.10.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 170 slov
Počet zobrazení: 3 373
Tlačení: 251
Uložení: 257

Mladosť – najkrajšie obdobie života

Mladosť. Aké pocity vo vás prebúdza toto slovo? Šťastie? Optimistickú náladu? Úsmev na tvári? Nech sú tie pocity akékoľvek, stavím sa, že sú pozitívne.

Je mladosť najkrajším obdobím života? Možno vás to prekvapí ale ja si myslím, že nie. Johann Wolfgang Goethe povedal, že mladosť nie je obdobie života ale duševný stav . S touto myšlienkou ja úplne súhlasím. Mladosť sa nedá vymedziť medzi určitý vek. Veď človek je predsa taký mladý na koľko sa cíti.

Pre mňa mladosť znamená krásne obdobie neobmedzených možností na strávenie voľného času, spoznávanie nových ľudí, priateľov prežívanie prvej lásky a začiatok uvedomovania si svojich životných cieľov a povinností . Je to obdobie relatívneho zdravia, podľa mojej mienky psychického aj fyzického. Každý človek mladosť prežíva inak. Jeden ju prežíva ako dar. Ďalší len ako obdobie neobmedzenej zábavy a voľnosti. Byť mladým znamená mať neustále určitý cieľ nepoznať hranice. 

Ja si myslím že, mladosť je najkrajší duševný stav v živote človeka, lebo len kým je človek mladý verí v nemožné a to je na mladosti to krásne.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#mladost #uvaha mladost najkrajsie obdobie zivota #uvaha mladosti


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu