Autocharakteristika

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: katyp (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 16.10.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 477 slov
Počet zobrazení: 2 730
Tlačení: 133
Uložení: 126

Autocharakteristika

Na svete žije niekoľko miliónov ľudí. Aj keď sa mnohí na seba podobáme, predsa sme každý iný, každý z nás je niečím iným výnimočný. Je veľmi ťažké objektívne hodnotiť sám seba ale budem sa snažiť, pokúsiť sa o to.

Som dievča nižšieho vzrastu a polo štíhlej postavy s dlhými blonďavými rovnými vlasmi a zelenými zasnenými očami. Čo sa oblečenia týka, mám svoj štýl. Potrpím si na značky, ale väčšinou nenosím tie svetoznáme.

Myslím si, že mám veľa dobrých aj zlých charakterových vlastností. No niektoré vlastnosti neviem do ktorej skupiny mám zaradiť.

Čo sa týka tých dobrých myslím si, že moja najlepšia vlastnosť je vytrvalosť a pevná vôľa. Zakaždým keď si niečo zaumienim snažím sa ísť pevne za svojím cieľom. Samozrejme, nie vždy sa mi však podarilo dosiahnuť všetko čo som chcela, ale podstatné pre mňa je, že som sa len tak ľahko nevzdám.

Myslím si, že mojím najväčší talent sa prejavuje pri športe. Mám bojovného ducha a vždy chcem všetko vyhrať, čo sa mi už aj veľa krát podarilo. No keď prehrám , tak je to už troška horšie pretože si nikdy prehru neviem pripustiť a nadávam a všetkých, len nie na seba. Vždy chcem byť v každom športe najlepšia a chcem ukázať, že na to mám.

Samozrejme ako každý človek mám aj ja svoje chyby. Podľa je mňa dôležité, že si ich viem priznať

Veľmi rada ľudí provokujem aby som ich nahnevala ale v podstate to robím iba pre zábavu no nie všetci to tak vždy pochopia. Hlavne moji rodičia.

Som dosť často lenivá, čo sa prejavuje na tom, že sa na miesto učenia alebo iných svojich povinností hrám na počítači alebo si nájdem inú zábavnejšiu činnosť. Našťastie moja pevná vôľa niekedy vyhráva a donúti ma spraviť si svoje povinnosti.

Som tvrdohlavá a vždy tvrdím svoju pravdu. A aj keď vyjde najavo, že som pravdu nemala tak sa stále hádam o tom že pravdu mám.

Pre moju osobu je charakteristické, že mám problém získavať si nových priateľov a neviem o čom sa mám rozprávať s novými ľuďmi, ktorých spoznám. Všetci tí neznámi si o mne myslia, že som nudná a tichá, čo však nie je pravda pretože keď ma človek spozná zistí , že som celkom zhovorčivá a vtipná.

Mojou dobrou aj zlou vlastnosťou je asi to, že vždy každému poviem do očí, čo sa mi na ňom nepáči alebo páči. Za to ma veľa ľudí nemá rado, to mi však nevadí, pretože si myslím, že mám okolo seba kruh kamarátov ktorých síce nie je veľa ale majú ma radi taká aká som. Nepotrebujem byť obľúbená medzi všetkými a ani sa o to nesnažím. Keď ma však títo moji priatelia požiadajú o pomoc urobím všetko čo je v mojich silách aby som im pomohla, pretože sú to ľudia ktorých si v mojom živote najviac vážim.

Myslím si o sebe, že som úplne obyčajný človek. Mám svoje dobré aj tienisté stránky. Vždy sa snažím byť sama sebou a na nič sa nehrať a preto ak na sebe zmením čokoľvek už to asi nebudem ja.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#autocharakteristika #sloh -moj štyl oblečenia


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.020 s.
Zavrieť reklamu