5 tipov na darček ku Dňu matiek

Utorok, 07.05.2024 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Mama je len jedna a treba si ju vážiť. Dala vám to najcennejšie – život. Už len za to by si zaslúžila byť oceňovaná počas celého roka. Predsa len sa však nájde jeden deň, kedy si jej nevyjadriteľný význam pripomíname o čosi viac ako inokedy. Máme na mysli Deň matiek. Využite túto ideálnu príležitosť na obdarovanie vašej mamy. Dáme vám hneď niekoľko tipov na darček ku Dňu matiek.

Čo kúpiť na Deň matiek?

Môžete staviť na klasiku, ktorou nič nepokazíte – kvety. Ak sa však chcete odlíšiť a potešiť vašu mamu originálnejším spôsobom, vyskúšajte niektorý z nasledujúcich tipov.

Najobľúbenejšie sú sladkosti

Konzumnými darčekmi nemôžete urobiť krok vedľa. Určite veľmi dobre viete, čo má vaša mama najradšej. Popremýšľajte, aká čokoláda či bonboniéra je jej najobľúbenejšia. Alebo má rada oriešky či hrozienka v čokoláde, prípadne iné sladké dezerty? Neváhajte a stavte na tieto dobroty. Zistite si ešte v predstihu, či niektoré z obľúbených sladkostí vašej mamy nie sú uvedené v zľave v supermarketoch vo vašom okolí. Samozrejme, nemusíte kvôli tomu chodiť z obchodu do obchodu. Všetko si dokážete dopodrobna prejsť z pohodlia domova prostredníctvom online letákov na Kimbino. Keď sa vám podarí natrafiť na zaujímavé akcie a ušetriť, môžete k obľúbenej sladkosti vašej mamy pridať aj niektorý z ďalších tipov, ktoré opisujeme nižšie.

Štýlové legíny

Darček ku Dňu matiek môže mať skutočne aj originálnejšiu podobu. Čo tak štýlové legíny, prípadne iné oblečenie, pre modernú, praktickú mamu? Ak si myslíte, že práve toto bude skvelý darček pre jednu z najdôležitejších žien vo vašom živote, prejdite na stránku Astratex. V ponuke tohto predajcu nájdete široký výber nielen legín, ale napríklad aj spodnej bielizne a iného oblečenia. Dozaista sa vám tak podarí vybrať to, čo vaša mama ocení a využije.

Príjemné obliečky

Vašu mamu môžete potešiť napríklad aj obliečkami. Vyberajte také, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov. V tomto smere stoja za pozornosť mikroplyšové obliečky, ktoré sú skvelou voľbou do chladnejších mesiacov. Sú totiž neuveriteľne teplé a hrejivé. Nehovoriac o tom, že mikroplyš je hebký, mäkký a príjemný na dotyk. S istotou môžeme teda povedať, že obliečky budú výbornou voľbou na Deň matiek.

Originálne doplnky

Keďže nápadov nikdy nie je dosť, v tipoch na darčeky ku Dňu matiek pokračujeme. Naším ďalším odporúčaním sú originálne módne doplnky. Čo myslíte, čomu by sa potešila vaša mama? Urobili by ste jej väčšiu radosť náramkovými hodinkami alebo šperkom? Zatiaľ čo hodinky predstavujú praktický doplnok, tak náhrdelníkom, náramkom či náušnicami môžete pri dobrom výbere naozaj zabodovať. Alebo sa poobzerajte po vkusnej šatke, prípadne taške. Určite budete mať z čoho vyberať.

Last Minute dovolenka

Na záver sme si nechali takpovediac prémiový tip v podobe Last Minute dovolenky. Vaša mama si bezpochyby zaslúži to najlepšie. A vy jej to môžete dopriať v podobe oddychového zájazdu do niektorej z najobľúbenejších dovolenkových destinácií. Konkrétne môžeme spomenúť Egypt, Turecko či Grécko. Príjemné počasie, prehliadky mesta, výborne vybavené hotely či skvelé pláže. To všetko viete dopriať vašej mame ku Dňu matiek prostredníctvom najväčšej cestovnej agentúry na Slovensku – Invia.

Aký darček ku Dňu matiek?

Darček ku Dňu matiek by mal byť predovšetkým darovaný od srdca. Nech už sa rozhodnete pre ktorýkoľvek z našich tipov, veríme, že vašej mame urobíte veľkú radosť. Hlavne nezabudnite stráviť s ňou nejaký čas, ktorý bude pre ňu jednoznačne najcennejším.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.015 s.