Nenechajte si ujsť – z hračkárstiev na plátna kín dorazili Sylvanian Families!

Piatok, 16.08.2024 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Kým na Slovensku sú fenoménom najmä v posledných rokoch, v zahraničí už Slyvanian Families poznajú a obľubujú už desaťročia. Možno ich máte doma tiež! Sériu rozkošných hračiek tvoria zvieracie rodinky – zajace, mačky, psy, ježkovia, veveričky, opice či tučniaky – žijúce životy podobné tým ľudským, s množstvom doplnkov pre svoje štýlové domácnosti. Popularita ich dostala až na plátna kín a vy už tento víkend môžete zájsť na premietanie filmu Sylvanian Families: Freyin darček do svojho kina!

V príbehu sa vyberieme do kraiinky za vysokými horami a hustými lesmi, kde sa rozprestiera dedinka Sylvania. Práve v nej žijú Sylvanian Families a v jednej z rodín aj hlavná hrdinka Freya, priateľské králičie dievčatko, ktoré rado organizuje oslavy pre ostatné deti, všetkým pomáha a nesmie nikde chýbať.

V dedine onedlho začne každoročný festival Slávnosť hviezd, a zatiaľ čo sú všetci nadšení a pripravujú svoje festivalové kúsky, Freya má problém. V deň festivalu má jej mamička narodeniny a ona vôbec netuší, aký darček jej dať. A k tomu ešte dostala dôležitú úlohu – vybrať Strom roka, ktorého vyhlásenie je hlavnou udalosťou festivalu. Podarí sa Freyi všetko zvládnuť? Aký darček napokon jej mamička dostane? A ktorý strom je ten najkrajší?

Malá Freya bude stáť pred ozajstnými výzvami, ale aj vďaka svojej húževnatosti a múdrosti ostatných zvieratiek sa jej môže podariť uspieť na všetkých frontoch. Prídete si to overiť do kina? Animovaný film Sylvanian Families: Freyin darček na ich plátna v slovenskom znení prináša distribučná spoločnosť Continental film.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.020 s.