EduFestival opäť prinesie príležitosť pre slovenských študentov objaviť zahraničné stredné školy

Pondelok, 16.09.2024 17:00 redakcia
Správy pre študentov

EduFestival sa uskutoční už 3.10.2024 od 13.00 hodín v bratislavskom Event Space Twin City C. Organizátorom podujatia je spoločnosť Education Study, ktorá už po druhýkrát prináša príležitosť pre slovenských študentov a ich rodiny zoznámiť sa s možnosťami štúdia na zahraničných stredných školách. Na festivale budete mať možnosť osobne stretnúť a porozprávať sa so zástupcami zahraničných internátnych stredných škôl, vypočuť si inšpiratívne panelové diskusie o štúdiu v zahraničí alebo navštíviť stánky partnerov. Hlavným partnerom festivalu je IKEA. Vstup na podujatie je pre všetkých účastníkov zdarma.

O štúdiu na kvalitných stredných školách v zahraničí sníva mnoho študentov, ale aj ich rodičov. Často im však chýbajú informácie o tom, ako si vybrať vhodnú školu alebo aké možnosti štúdia sú dostupné. EduFestival prichádza práve s cieľom odstrániť tieto bariéry.

Hlavným cieľom festivalu je inšpirovať študentov hľadať ich vlastnú vzdelávaciu a kariérnu cestu a otvoriť im dvere k možnostiam štúdia na zahraničných stredných školách. Predstavené budú internátne stredné školy, ktoré patria k najobľúbenejším možnostiam štúdia v zahraničí. Školy ponúkajú nielen vysokú kvalitu vzdelania, ale aj silné programy v oblasti športu, umenia či vedy, čo umožňuje študentom rozvíjať svoje talenty vo viacerých oblastiach.

Festival organizuje spoločnosť Education Study, ktorá nadväzuje na úspešnú českú značku Education.cz. "Naša spoločnosť má niekoľkoročné skúsenosti s pomocou študentom na stredných a vysokých školách v zahraničí. Pomáhame im nájsť tú správnu cestu a poskytujeme aj kariérne a vzdelávacie poradenstvo. Keďže záujem slovenských rodín rastie, rozšírili sme naše aktivity na Slovensko a odštartujeme ich práve v Bratislave organizáciou EduFestivalu," vysvetľuje Lucia Klimková, CEO Education Study.

Medzi ďalších partnerov festivalu patria napríklad Noove, ATUM, Otvorená hra alebo Kubik USA.

Panelové diskusie: 

  • Šport, umenie, mimoškolské aktivity, ďalšie vzdelávacie programy a letné tábory
  • College counseling na středních školách: Príprava a poradenstvo pri výbere vysokej školy
  • Štýl výuky, predmety či známkovanie na zahraničných stredných školách
  • Prijímačky, aktivity pre medzinárodných študentov, život na kampuse a letné tábory

Účastníci sa môžu bezplatne registrovať na webovej stránke festivalu https://edufestival.sk.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.021 s.