Žartovné blahoželanie

Slovenský jazyk » Básne

Autor: ypsilon (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 14.06.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 383 slov
Počet zobrazení: 1 017
Tlačení: 43
Uložení: 47

Žartovné blahoželanie

Žartovné blahoželanie č. 1

Blahoželáme k výročiu vašich 29. narodenín! Áno, vieme, že máte o rok viac, ale nechceli sme vám pripomínať, že sa blížite k 30-ke! Želáme vám neustále mladosť v srdci a pleť ako novorodenec. Možno vám aj pridáme niekoľko šedivých vlasov, aby ste si uvedomili, že starnutie je neodvratné. No nič zlého na tom, stále ste v tom najlepšom veku, kedy môžete robiť nezodpovedné veci a obviňovať to zo skúseností. Užite si túto špeciálnu chvíľu a nezabudnite na nás, keď budete oslavovať všetky svoje šediny! Všetko najlepšie!"

Žartovné blahoželanie č. 2

Blahoželáme k tvojim narodeninám! Dnes si presne o rok bližšie k tomu, aby si oficiálne považoval/a dospievajúcich ľudí za starých a nudných. Ale nezabudni, že o niekoľko rokov budeš presne v ich koži! Takže si uži tieto mladé a divoké roky, kým si ešte môžeš dovoliť tváriť sa, že vieš všetko a že si nezraniteľný/a. Všetko najlepšie, mladý/á rebel!"

Žartovné blahoželanie č. 3

Blahoželáme k tvojim narodeninám! Dnes je ten deň, kedy sa pripomína, že si starší/a o ďalší rok. Nezúfaj však! S každým rokom si stále lepší/á ako mnohí iní ľudia. Môžeš sa už tešiť na výhody, ako napríklad vyššie ceny vstupeniek do kina a zľavy na plnenie lístkov v autobuse. Mladí ľudia sa stávajú zvedavími na tvoje skúsenosti a rád by si si ich vypočul/a... Ale v skutočnosti, kto sa stará, že? Osláv si tento deň ako sa patrí a nezabudni, že staršie víno je tiež lepšie. Všetko najlepšie!

Žartovné blahoželanie č. 4 

Blahoželám k tvojim narodeninám! Je úžasné, že si sa dostal/a o rok bližšie k tomu bodu, keď budeš musieť klásť životne dôležité otázky ako: "Kde som dal/a svoje kľúče?", "Kde sa tu nachádza moja pamäť?" a "Kto je tá staršia osoba v mojom zrkadle?". Nechaj sa prekvapiť, čo ťa v tejto novej vekovej kategórii čaká - od spomalenia metabolizmu až po výbuchy vlasov a nekontrolovateľné pozeranie si záhradkárskych relácií. Uži si tento nezabudnuteľný čas a nezabudni, že mladosť je len v hlave... no a niekedy aj v obale proti vráskam. Všetko najlepšie!

Žartovné blahoželanie č. 5 

Blahoželáme k tvojim narodeninám! Keďže si o rok starší/á, máme pre teba dôležitú správu: čím viac sviečok na torte, tým ťažšie je dýchať! Dúfame, že máš v sebe dosť dychu na zhasnutie všetkých sviečok a že ti to nezaberie celý deň. Všetko najlepšie!"

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Básne

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.011 s.
Zavrieť reklamu