Blahoželanie dcére k narodeninám

Blahoželanie dcére k narodeninám

Blahoželanie dcére k narodeninám č. 1

Drahá dcéra, k týmto špeciálnym narodeninám ti prajem obrovskú radosť, lásku a šťastie. Si pre mňa neoceniteľnou darčekovou odmenou života. Šťastné narodeniny!

Blahoželanie dcére k narodeninám č. 2

Naša drahá dcéra, dnes je tvoj deň! Nech je tento deň plný smiechu, lásky a prekvapení. Si náš zázrak a sme na teba hrdí. Šťastné narodeniny!

Blahoželanie dcére k narodeninám č. 3

Dcéra, tvoje narodeniny sú pre mňa vždy dňom hlbokých pocitov. Som vďačný/á za každý jeden okamih strávený s tebou. Nech ti život prinesie veľa radosti a úspechov. Šťastné narodeniny!

Blahoželanie dcére k narodeninám č. 4

K narodeninám nášho slnečného anjela prichádzajú najlepšie želania. Nech tvoj život pokračuje v plávaní v mori šťastia a úspechu. Šťastné narodeniny, milovaná dcéra!

Blahoželanie dcére k narodeninám č. 5

Drahá dcérka, narodeniny sú výnimočným dňom, keď si myslím o tom, ako si rýchlo rastieš a meníš sa. Som hrdý/á na to, čo si dosiahla. Nech ti tento rok prinesie ešte viac úspechov a šťastia. Šťastné narodeniny!

Blahoželanie dcére k narodeninám č. 6 

Moja drahá dcérka, v tvojich očiach vidím celý svet plný nádeje a možností. Nezabudni vždy veriť vo svoje sny a nechaj ich prekvitnúť. Šťastné narodeniny s láskou!

Blahoželanie dcére k narodeninám č. 7 

Dcéra, tvoje narodeniny sú pre nás vždy dôležité. Si našou radosťou a hrdosťou. Nech ti život ponúkne nekonečné príležitosti a šťastie. Šťastné narodeniny!

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/basne/31194-blahozelanie-dcere-k-narodeninam/