Čo je izba typu Deluxe v hoteloch?

Pomôcky » Čo?

Autor: vandda (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 15.08.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 197 slov
Počet zobrazení: 162
Tlačení: 7
Uložení: 5

Čo je izba typu Deluxe v hoteloch?

Izba typu Deluxe v hoteloch je typ izby, ktorý poskytuje vyšší štandard pohodlia a vybavenia v porovnaní so štandardnými izbami.

Termín "Deluxe" sa často používa na označenie izieb, ktoré sú priestrannejšie, lepšie vybavené a majú lepšiu polohu v rámci hotela, napríklad s lepším výhľadom alebo blízkosťou k hotelovým zariadeniam, ako je bazén alebo pláž.

Charakteristiky izby typu Deluxe môžu zahŕňať

  • Väčšia rozloha: Izby Deluxe bývajú priestrannejšie než štandardné izby.
  • Kvalitnejšie vybavenie: Luxusnejší nábytok, kvalitné posteľné prádlo, väčšie a komfortnejšie postele (často king-size), pracovný stôl, pohodlné kreslá alebo pohovky.
  • Lepšia lokalita v hoteli: Môže zahŕňať lepší výhľad (napríklad na more, hory alebo do záhrady) a pokojnejšiu lokalitu.
  • Dodatočné vybavenie: Vylepšené kúpeľne (napríklad s vaňou alebo jacuzzi), lepšie toaletné potreby, kávovar alebo espresso stroj, minibar, televízia s plochou obrazovkou, a niekedy aj inteligentné technológie ako napríklad hlasové ovládanie svetiel alebo klimatizácie.
  • Dodatočné služby: Izby Deluxe môžu mať prístup k špeciálnym službám, ako sú služby komorníka, súkromné check-in alebo prístup do exkluzívnych salónikov.

V závislosti od hotela sa však definícia izby Deluxe môže líšiť, a preto je dobré si pred rezerváciou skontrolovať konkrétnu ponuku a vybavenie, ktoré hotel ponúka pre tento typ izby.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Čo?

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.038 s.
Zavrieť reklamu