Poďakovanie za účasť na pohrebe

Pomôcky » Príhovory

Autor: ypsilon (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 30.05.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 176 slov
Počet zobrazení: 2 987
Tlačení: 264
Uložení: 205

Poďakovanie za účasť na pohrebe 

Vážení prítomní,

chcel by som vám vyjadriť úprimné a hlboké poďakovanie za vašu účasť na pohrebe našej milovanej osoby. Vaša prítomnosť, podpora a laskavé gestá nám v týchto ťažkých časoch veľmi znamenajú.

Všetci sme si uvedomovali, že naše spoločné súcitné myšlienky a povzbudenie nám pomáhajú pri spracovaní smútku a straty, ktorú sme utrpeli. Vaše slová útechy, objetia a vyjadrenie sústrasti nám poskytli oporu a pocit, že nie sme sami.

Tento pohreb bol pre nás všetkých náročným obdobím, no zároveň sme v ňom nachádzali aj útechu a spoločný pocit jednoty. Vaša prítomnosť nám ukázala, že sme súčasťou silnej a podporujúcej komunity, ktorá nás obklopuje.

Chcel by som sa tiež poďakovať za všetky prejavy súcitných myšlienok, kvety, kondolenčné listy a vašu ochotu pomôcť nám v akejkoľvek forme. Vaša podpora nám dodáva silu a pomáha nám plynule prejsť cez tento smutný čas.

Ešte raz by som chcel vyjadriť našu úprimnú vďaku za váš účasť, lásku a podporu. Vaša prítomnosť a podpora nám veľmi znamenajú a budú navždy v našich srdciach.

S úctou,

Meno a Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu