Príhovor kamarátke

Pomôcky » Príhovory

Autor: ypsilon (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 07.06.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 291 slov
Počet zobrazení: 2 334
Tlačení: 121
Uložení: 111

Príhovor kamarátke

Milá (meno kamarátky),

dnes som tu, aby som ti povedal niečo, čo je pre mňa veľmi dôležité. Sme spolu kamarátky už dlhšiu dobu a chcem ti povedať, aká si pre mňa dôležitá a aký význam máš vo svojom živote.

Od chvíle, keď sme sa stretli, som si uvedomil, aká úžasná osoba si. Tvoja prítomnosť je vždy plná radosti a energie, a tvoj úsmev dokáže rozsvietiť aj ten najzamračenejší deň. Si tá, ktorá ma povzbudzuje a podporuje vo všetkom, čo robím, a za to som ti veľmi vďačný.

Spolu sme prežili mnoho nezabudnuteľných chvíľ, ktoré budem mať stále vo svojom srdci. Od našich dobrodružstiev a smiechu až po tie chvíle, keď sme si navzájom podávali oporu v ťažkých časoch. Vždy si bola tam pre mňa, keď som ťa potreboval, a vždy si ma motivovala, aby som veril vo svoje schopnosti.

Chcem ti povedať, že si jedinečná a neoceniteľná. Tvoja inteligencia, múdrosť a empatia sú vlastnosti, ktoré na tebe obdivujem. Tvoje ciele a sny sú pre mňa inšpiráciou a verím, že dosiahneš všetko, čo si si kedy priala.

Chcem, aby si vedela, že som tu pre teba vždy. Bez ohľadu na to, čo život prinesie, môžeš sa na mňa spoľahnúť. Budem ti oporou, keď budeš potrebovať niekoho na rozprávanie, a budem ťa povzbudzovať, aby si si stále verila.

V tejto vzácnej priateľskej väzbe, ktorú máme, si cením a vážim každý okamih. Ďakujem ti za to, že si súčasťou môjho života a že som súčasťou tvojho. Mám šťastie, že som našiel takú skvelú kamarátku ako si ty.

Dúfam, že naša priateľstvo bude pokračovať ďalej a že spolu zažijeme ešte mnoho nezabudnuteľných a radostných okamihov. Nech sa ti v živote darí vo všetkom, čo si si kedy priala.

S láskou a vďakou,

Tvoje meno

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.073 s.
Zavrieť reklamu