Príhovor rodiča na venček

Pomôcky » Príhovory

Autor: ypsilon (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 21.06.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 356 slov
Počet zobrazení: 1 026
Tlačení: 65
Uložení: 68

Príhovor rodiča na venček

Vážení rodičia, milí hostia,

dnes sme sa tu zišli, aby sme oslávili tento výnimočný okamih v živote našich detí. Je pre mňa cťou a potešením, že môžem vystúpiť pred vami ako rodič a vyjadriť svoje pocity k tomuto významnému dňu, ktorým je venček.

Keď som sa prvýkrát dozvedel, že sa naše deti zúčastnia na venčeku, cítil som hrdosť, ale aj istú nostalgiu. Je to moment, ktorý symbolizuje koniec jednej etapy a začiatok novej. Naše deti rastli, učili sa, objavovali svet, a teraz stojíme tu, aby sme ich podporili pri ich ďalšom kroku do budúcnosti.

Venček je príležitosťou pre naše deti ukázať svoje schopnosti, poznatky a skúsenosti, ktoré získali počas svojho vzdelávania. Je to moment, keď s hrdosťou môžeme povedať, že sme boli svedkami ich rastu a úspechov. Dnes slávime nielen ich úsilie, ale aj odhodlanie a vytrvalosť, ktoré ich doviedli až sem.

Chcel by som vyjadriť veľkú vďaku všetkým učiteľom a pedagógom, ktorí sa starali o naše deti počas ich školskej cesty. Vaša práca, trpezlivosť a oddanosť sú neoceniteľné. Venujete svoj čas a energiu pre ich vývoj a úspech, a za to vám patrí náš hlboký obdiv a vďaka.

Chcem tiež poďakovať našim deťom za ich usilovnosť a odhodlanie. Videl som, aké tvrdo pracovali, aké hodiny strávili nad učebnicami a aké prekážky prekonávali. Vaša neúnavná snaha a túžba po poznatku sú skutočne obdivuhodné. Verím, že táto skúsenosť vám otvára dvere k novým možnostiam a úspechom v budúcnosti.

Dnes sa zároveň obzeráme do budúcnosti. Sme tu, aby sme podporili naše deti v ich ďalšom vzdelávaní a živote. Dúfam, že táto skúsenosť venčeka ich posilní, aby si vždy zachovali hlad po vedomostiach, odvahu prekonať prekážky a súcit voči ostatným.

Dovoľte mi uzavrieť tento príhovor s veľkou radosťou a hrdosťou v srdci. Naše deti prešli skvelou školskou cestou a teraz sú pripravené čeliť novým výzvam a dobrodružstvám. Verím, že budú pokračovať v úspešnom živote a že dosiahnu svoje sny a ciele.

Gratulujem všetkým deťom k ich venčeku! Nech je tento deň plný radosti, spomienok a lásky. Ďakujem vám všetkým za prítomnosť a za to, že ste sa podelili o tento dôležitý okamih s nami.

Ďakujem.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu