Poďakovanie oslávenca hosťom

Pomôcky » Príhovory

Autor: ypsilon (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 23.06.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 189 slov
Počet zobrazení: 3 732
Tlačení: 157
Uložení: 122

Poďakovanie oslávenca hosťom

Vážení hostia,

dnes sa tu vznáša neopísateľná radosť a ja neviem, ako vám všetkým dostatočne poďakovať za to, že ste sa zúčastnili na mojich narodeninách. Váš príchod a vaša prítomnosť mi priniesli veľkú radosť a nezabudnuteľné chvíle.

Ďakujem vám za všetky tie úprimné želania, darčeky a prejavy lásky, ktoré som od vás dostal/a. Vaše slová a gestá ma hlboko dotkli a pripomínajú mi, akí úžasní priatelia a rodina ma obklopujú.

Chcel/a by som tiež poďakovať všetkým, ktorí pomohli pri príprave tejto oslavy. Vaša snaha a odhodlanie, aby sa tento deň stal špeciálnym, sú neoceniteľné. Bez vás by to nebolo to isté.

Narodeniny sú výnimočným obdobím, keď si uvedomujeme, ako sme požehnaní v našom živote. A vďaka vám všetkým som sa dnes cítil/a obzvlášť požehnane. Som vďačný/á za každého z vás a za to, že ste prispeli k tomuto úžasnému dňu.

Nech sa všetci spoločne podelíme o radosť, smiech a nech tieto spomienky zostanú s nami navždy. Ešte raz veľké ďakujem za všetko a teším sa na ďalšie nezabudnuteľné okamihy, ktoré budeme spolu zažívať.

Na vaše zdravie a na všetky nádherné chvíle, ktoré nám život prináša!

Ďakujem vám!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#podakovanie oslávenca sa hostom #prihovor oslavenca  k hostom


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.017 s.
Zavrieť reklamu