Príhovor k narodeninám synovi

Pomôcky » Príhovory

Autor: miruska (19)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 31.01.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 189 slov
Počet zobrazení: 632
Tlačení: 25
Uložení: 26

Príhovor k narodeninám synovi

Milý syn,

dnes je ten deň, keď si pridal ďalšiu kapitolu do svojho životného príbehu. S radosťou a hrdosťou ťa pozorujem, ako rastieš, učíš sa a rozvíjaš sa do muža, akým si dnes. Každý tvoj úspech, každá prekážka, ktorú si prekonal, všetko to formuje človeka, ktorým si a budeš.

Spomínam si na tvoje prvé kroky, prvé slová, tvoje radosti aj smútky. Bol som pri tebe, keď si potreboval podporu a hrdý som, že si sa naučil stáť na vlastných nohách. V týchto rokoch si prešiel cestou, ktorá nebola vždy ľahká, ale vždy si našiel spôsob, ako zvládnuť výzvy, ktoré ti život priniesol.

Na tento deň by som ti chcel pripomenúť, že nezáleží len na tom, koľko rokov máš, ale ako žiješ každý jeden deň. Nech je tvoj život plný láska, radosti, zdravia a úspechov. Nech každý nový rok prinesie ešte viac poznania, skúseností a šťastných chvíľ.

A pamätaj, nech sa deje čokoľvek, vždy tu pre teba budeme, tvoja rodina, ktorá ťa bezpodmienečne miluje. Sme hrdí na to, akým človekom si sa stal a tešíme sa na všetky tvoje budúce úspechy.

Šťastné narodeniny, syn!

S láskou,

Tvoja mama

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#prihovor k narodeninam synovi


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.017 s.
Zavrieť reklamu