Slávnostný príhovor k osemdesiatke

Pomôcky » Príhovory

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 07.03.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 235 slov
Počet zobrazení: 720
Tlačení: 31
Uložení: 16

Slávnostný príhovor k osemdesiatke

Vážení hostia, milí priatelia,

dnes sme sa tu zišli, aby sme oslávili neobyčajný životný míľnik, a to osemdesiate narodeniny nášho váženého (meno oslávenca). Pre mňa je obrovskou cťou a potešením byť tu dnes s vami a zdieľať túto nádhernú chvíľu.

(meno oslávenca) je jedným z tých ľudí, ktorí nám svojou prítomnosťou prinášajú radosť a inšpiráciu. Jeho životný príbeh je ako rozprávka plná dobrodružstva, múdrosti a lásky. Nechcel by som však dnes dlho rozprávať o minulosti, ale skôr sa pozrieť na to, čo nám (meno oslávenca) prináša v súčasnosti a do budúcnosti.

S odvahou a neochvejnosťou, ktoré ho vždy vyznačovali, sa (meno oslávenca) vydal na životnú cestu naplnenú úspechmi, ale aj výzvami. Jeho odhodlanie a vytrvalosť ho viedli cez mnohé prekážky a jeho optimizmus nikdy neochaboval ani v najťažších okamihoch. Jeho láska k životu a k blízkym nás všetkých inšpiruje a dodáva nám silu.

Dnes, keď oslavujeme jeho osemdesiatku, nech je to príležitosťou povedať mu, aký je dôležitý pre nás všetkých. (meno oslávenca), váš prínos k našim životom je nenahraditeľný, a my si vážime každý váš úsmev, každé slovo múdrosti a každú chvíľu strávenú spolu.

Dovoľte mi, aby som vám za všetkých želal najúprimnejšie a najtepľšie priania k vašim osemdesiatim narodeninám. Nech vám prinášajú radosť, lásku a pokoj, a nech ste obklopení ľuďmi, ktorí vás milujú a vážia si vás tak, ako si to zaslúžite.

(meno oslávenca), žijte dlho a šťastne!

Na vaše zdravie!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#slávnostný príhovor k osemdesiatke


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.028 s.
Zavrieť reklamu