Príhovor k 40. narodeninám sestre

Pomôcky » Príhovory

Autor: queen (15)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 29.05.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 261 slov
Počet zobrazení: 235
Tlačení: 13
Uložení: 14

Príhovor k 40. narodeninám sestre

Milá Helenka,

dnes sme sa tu všetci zišli, aby sme oslávili tvoje nádherné okrúhle štyridsiate narodeniny. Je to deň, keď si pripomíname, aké úžasné je mať ťa v našich životoch a ako veľmi ťa všetci milujeme a ceníme si ťa.

Spomínam si, keď sme boli deti a ako sme spolu prežívali všetky tie malé dobrodružstvá. Si tou osobou, ktorá vždy vedela, ako ma rozosmiať, keď som bol smutný, a ktorá bola ochotná obetovať svoj čas, aby mi pomohla, keď som to potreboval. Tvoja láska a starostlivosť pre mňa, ako aj pre celú našu rodinu, nikdy neklesli a len rástli silnejšie, rovnako ako ty.

Dnes, keď oslavuješ svoje štyridsiate narodeniny, chcem ti povedať, aká úžasná sestra si. Tvoja sila, odvaha a nekonečná empátia sú inšpiráciou pre nás všetkých. Si skvelým príkladom toho, ako žiť život s láskou a odhodlaním, a tvoja schopnosť starať sa o druhých je niečo, čo obdivujem najviac.

Nech tvoje štyridsiate narodeniny symbolizujú začiatok ďalšej úžasnej kapitoly tvojho života. Dúfam, že roky, ktoré prídu, ti prinesú ešte viac šťastia, zdravia a spokojnosti. Nech sú plné lásky, radosti a úspechov vo všetkom, čo si zaumieniš.

Na záver by som ti chcel vyjadriť svoju vďaku za to, že si mojou sestrou. Ďakujem ti za všetky radosti a výzvy, ktoré sme spolu zdieľali. Verím, že naše putá sú nezlomné a že spolu budeme čeliť všetkému, čo nám prinesie budúcnosť.

Tak teda zdvihnime poháre na tvoje zdravie a šťastie! Šťastné a veselé 40. narodeniny, milovaná sestra! Nech je tvoj večer taký krásny, ako si ty.

S láskou,

tvoje meno

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu