Príhovor oslávenca k hosťom na oslave k 60. narodeninám

Pomôcky » Príhovory

Autor: tatiania (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 09.06.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 248 slov
Počet zobrazení: 328
Tlačení: 14
Uložení: 8

Príhovor oslávenca k hosťom na oslave k 60. narodeninám

Vážené dámy, vážení páni,

z celého srdca vás vítam a ďakujem vám, že ste si našli čas a prišli osláviť so mnou tento významný míľnik – moje 60. narodeniny. Dnes večer tu so mnou sú ľudia, ktorí zohrávajú významnú úlohu v mojom živote, a som nesmierne vďačný, že môžem tento špeciálny deň zdieľať práve s vami.

Pozerám sa späť na uplynulých šesť desaťročí a som ohromený, koľko nádherných spomienok som nazbieral. Každé desaťročie prinieslo svoje výzvy a radosti, ale s vašou podporou som mohol prekonávať prekážky a tešiť sa z každej jedinej chvíle.

Tiež by som chcel vyjadriť svoju hlbokú vďačnosť mojej rodine, ktorá mi bola oporou vo všetkých životných etapách. Bez vás by moje cesty neboli takými plodnými a radostnými. Vaša láska a povzbudzovanie sú pre mňa nekonečným zdrojom sily a inšpirácie.

Moji priatelia, ďakujem vám za to, že ste tu so mnou dnes večer a že ste boli so mnou počas mnohých zákrut života. Vaša priateľstvá sú pokladom, ktorý si nesmierne vážim. Každé stretnutie s vami je pre mňa osviežujúce a pridáva radosť do mojich dní.

Dovoľte mi, aby som dnes večer brindisoval: Za zdravie a šťastie nás všetkých, za pokračujúce priateľstvá a za budúce spoločné chvíle. Nech sú nasledujúce roky plné zdravia, lásky a radosti.

Ešte raz vám všetkým ďakujem za to, že ste prišli osláviť tento výnimočný večer so mnou. Užite si oslavu, vychutnajte si dobré jedlo, hudbu a spoločnosť, ktorú tu dnes máme.

Na zdravie!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu