Príhovor k zásnubám

Pomôcky » Príhovory

Autor: vandda (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 15.06.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 240 slov
Počet zobrazení: 155
Tlačení: 17
Uložení: 16

Príhovor k zásnubám

Drahí prítomní,

je pre mňa veľkou cťou a potešením, že môžem dnes večer stáť pred vami v tejto radostnej chvíli. Dnes sme sa tu zhromaždili, aby sme oslávili zasnúbenie (meno) a (meno), dvoch nádherných ľudí, ktorých cesty sa spojili v jednu a ktorí dnes verejne vyjadrujú svoje rozhodnutie kráčať životom spoločne.

Zasnúbenie nie je len bežným sľubom; je to sľub lásky, oddanosti a vzájomného rešpektu. Je to začiatok nového kapitoly ich spoločného príbehu, ktorý bude plný spoločných radostí, výziev, víťazstiev a občas aj prekážok. Ale práve v týchto chvíľach sa láska ukazuje vo svojej najčistejšej podobe – láska, ktorá podporuje, posilňuje a povznáša.

(Mená zasnúbencov), keď sa na vás dnes pozerám, vidím dve bytosti, ktoré sú pripravené zdieľať všetko, čo prinesie život, a to s neochvejnou dôverou a nádejou v srdci. Je nádherné vidieť, ako sa vaše oči žiaria, keď sa pozeráte jeden na druhého, a cítiť tú energiu a lásku, ktorá z vás vyžaruje.

Dovoľte mi preto v mene všetkých prítomných vyjadriť vám obom srdečné gratulácie. Nech je vaša spoločná cesta dlhá, plná šťastia a spokojnosti. Nech každá prekážka, ktorú stretnete, posilní vašu lásku a nech každý spoločne prežitý deň vás zbližuje viac a viac.

A teraz, dámy a páni, pozývam vás, aby ste so mnou zdvihli pohár na zdravie týchto krásnych zasnúbencov. Za lásku, ktorá len rastie silnejšou, za priateľstvo, ktoré bude trvať večne, a za život plný šťastia, ktorý ich čaká.

Na zdravie, (mená zasnúbencov)!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu