Príhovor predškolákom

Pomôcky » Príhovory

Autor: erikaaa (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 18.06.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 296 slov
Počet zobrazení: 223
Tlačení: 12
Uložení: 13

Príhovor predškolákom

Milí predškoláci, vážení rodičia a učitelia,

dnes je pre nás všetkých veľmi špeciálny deň. Deň, kedy oslavujeme všetky tie úžasné chvíle, ktoré sme spolu prežili v našej škôlke. Pre mnohých z vás, milí predškoláci, to znamená posledné dni pred tým, ako vstúpite do veľkého sveta základnej školy. Tento prechod je veľkým krokom a ja som nesmierne hrdý na každého z vás za to, ako ste sa počas tohto roka rozvíjali.

Spolu sme sa učili písmenká, čísla, spievali sme piesne a objavovali zázraky prírody. Každý z vás ukázal, ako veľmi môže rásť, učiť sa a zároveň si to užívať. Všetky tieto zručnosti a znalosti, ktoré ste nadobudli, vám pomôžu na ceste životom, pretože vzdelanie je základom, na ktorom si môžete stavať celý život.

Chcem poďakovať aj vám, drahí rodičia, za dôveru, ktorú ste nám dali, keď ste nám zverili svoje najcennejšie poklady. Vaša podpora a zapojenie sú neoceniteľné a hlboko si vážime, ako ste boli súčasťou našej škôlkarskej komunity.

A samozrejme, nesmieme zabudnúť na našich skvelých učiteľov a asistentov, ktorí denno-denne prichádzajú do škôlky s úsmevom a otvoreným srdcom, pripravení viesť a inšpirovať naše deti. Vaša oddanosť a láska k učeniu robia z našej škôlky také zvláštne miesto.

Milí predškoláci, aj keď sa možno budete smerovať každý inou cestou, nezabudnite na radosti, ktoré ste zažili a priateľstvá, ktoré ste tu vytvorili. Vezmite si so sebou všetky spomienky a lekcie a použite ich, aby ste boli zvedaví, odvážni a milujúci ľudia.

Držíme vám všetkým palce a tešíme sa na všetky vaše budúce úspechy. Nezabúdajte, že máte silný základ a ste pripravení na všetko, čo príde. Predškoláci, svet čaká práve na vás, aby ste ho objavili. Tak poďme oslavovať tento nádherný deň a tešiť sa z každej minúty!

Ďakujem a prajem vám všetko dobré na vašej ceste vpred!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.034 s.
Zavrieť reklamu