Deň otcov – príhovor

Pomôcky » Príhovory

Autor: janci
Typ práce: Ostatné
Dátum: 19.06.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 245 slov
Počet zobrazení: 176
Tlačení: 12
Uložení: 13

Deň otcov – príhovor

Vážení prítomní, milí otcovia,

dnes sa schádzame, aby sme oslávili jednu z najdôležitejších postáv v našich životoch – otca. Deň otcov je špeciálnou príležitosťou, kedy si pripomíname neoceniteľnú úlohu, ktorú naši otcovia zohrávajú v našom vývoji, našich životoch a našich srdciach.

Každý otec je jedinečný, ale spája ich jedno – neochvejná láska a oddanosť svojim rodinám. Otcovia sú našimi poradcami, ochrancami, podporou a často aj našimi hrdinami. Oni sú tými, ktorí nás učia ako stavať, ako opraviť to, čo je pokazené, a ako čeliť výzvam so zdvihnutou hlavou.

Dnes vzdávame hold všetkým otcovským úsilím, ktoré často prebiehajú v tichosti a bez očakávania odmeny. Oslavujeme tie tisíce malých momentov, ktoré z definujú otcovstvo: od nočného ukľudňovania bábätiek, cez učenie bicyklovania, až po trpezlivé vysvetľovanie matematiky alebo životných pravidiel.

Chceme poďakovať za obete, ktoré naši otcovia priniesli a stále prinášajú. Za dlhé hodiny práce, ktoré vykonávajú, aby sme my mali čo potrebujeme. Za ich silu, keď je to potrebné, a za ich nehu, keď ju najviac cítime.

Otcovia, nech ste kdekoľvek, nech ste akokoľvek zaneprázdnení, vedzte, že váš vplyv a vaša prítomnosť majú nezmazateľný dopad na životy vašich detí. Dnes je deň, kedy vám chceme povedať, že vás vidíme, vážime si vás a ďakujeme vám.

Takže na zdravie, milí otcovia! Nech je tento Deň otcov dňom, kedy pocítite, koľko lásky a úcty vám vaše rodiny a priatelia vracajú. Ďakujeme vám za to, že ste každý deň pre nás tým najlepším otcom.

Šťastný Deň otcov!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.050 s.
Zavrieť reklamu