Maturitná komisia – príhovor

Pomôcky » Príhovory

Autor: queen (15)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 24.06.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 292 slov
Počet zobrazení: 173
Tlačení: 11
Uložení: 11

Maturitná komisia – príhovor

Vážené dámy a páni, milí absolventi, vážení kolegovia a hostia,

je pre mňa veľkou cťou a privilégiom, že vás môžem privítať na tomto významnom míľniku našich študentov – na maturitnom vysvedčení. Dnes je deň, keď sa naši študenti stanú absolventmi, zavŕšia dôležitú kapitolu svojho života a otvoria dvere do nových príležitostí a výziev.

Počas uplynulých rokov ste, milí študenti, preukázali obrovské množstvo odhodlania, úsilia a záujmu o učenie. Videl som, ako ste rásli nielen v akademických schopnostiach, ale aj ako osobnosti. Každý z vás priniesol do školy niečo jedinečné a každý odchádza so súborom schopností, ktoré vás pripravili nielen na ďalšie vzdelávanie, ale aj na životné úspechy.

Maturitná skúška nie je len testom vašich vedomostí, ale aj oslavou vašej vytrvalosti, schopnosti riešiť problémy a vašej schopnosti prekonávať prekážky. Dnes by sme mali oslavovať nielen vaše akademické úspechy, ale aj cestu, ktorú ste prešli, aby ste sa dostali tam, kde ste dnes.

Vážení rodičia a učitelia, bez vašej neustálej podpory, motivácie a vedenia by tento deň nebol možný. Vaša oddanosť vytváraním podporujúceho prostredia pre našich študentov má neoceniteľný vplyv na ich úspechy. Ďakujem vám za to, že ste ich viedli, inšpirovali a podporovali na každom kroku cesty.

A vy, milí absolventi, keď opustíte tieto dvere, pamätajte si, že vzdelávanie je cesta, ktorá sa nikdy skutočne nekončí. Nech už sa vaša cesta uberie akýmkoľvek smerom – či už na univerzitu, do pracovného života alebo na cesty za ďalším osobným rastom – želám vám, aby ste si neustále uchovávali zvedavosť, túžbu po zlepšovaní a vášeň pre dobrodružstvo.

Blahoželám vám ku všetkým úspechom, ktoré ste dosiahli, a k tým, ktoré ešte dosiahnete. Verím, že vaše budúce kroky budú plné radosť, spokojnosti a výnimočných úspechov.

Ďakujem a šťastnú cestu do ďalšej kapitoly vášho života!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.024 s.
Zavrieť reklamu