Svadobný príhovor vzor

Pomôcky » Príhovory

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 03.07.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 209 slov
Počet zobrazení: 349
Tlačení: 10
Uložení: 10

Svadobný príhovor vzor

Dámy a páni, milí hostia,

ako najbližší priateľ ženícha som dnes dostal úžasnú príležitosť hovoriť pred vami na tejto nádhernej svadbe. Je mi obrovskou cťou byť súčasťou tohto výnimočného dňa, keď sa Andrej a Sabínka spájajú v manželské putá.

Spomínam si na deň, keď mi Andrej prvýkrát hovoril o Sabínke. Jeho oči sa tak žiarivo rozžiarili, že som ihneď vedel, že toto je niečo zvláštne. Sabína, musím ti povedať, že odvtedy som Andreja nikdy nevidel šťastnejšieho. A to vďaka tebe.

Dnes nie len oslavujeme spojenie týchto dvoch úžasných ľudí, ale aj rodiny a priateľov, ktorí ich pri tejto príležitosti podporujú. Je nádherné vidieť, ako každý z vás prispieva k ich šťastiu a ako sa ich lásku rozširuje v každom z nás.

Andrej a Sabínka, vy ste pre seba perfektní. Váš vzťah je príkladom trpezlivosti, oddanosti a hlavne nekonečnej lásky. Keď sa na vás dnes pozerám, je jasné, že pravá láska naozaj existuje.

Tak nech sa vaša cesta spoločným životom nesie v znamení radosti, porozumenia a lásky, ktorá sa s každým spoločne prežitým dňom len prehlbuje. Nech ste jeden pre druhého oporou, inšpiráciou a najlepším priateľom.

Pridajme sa ku mne, zdvihnite poháre, a pripime na Andreja a Sabínu, na ich lásku, zdravie a šťastnú budúcnosť.

Na ich lásku!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.020 s.
Zavrieť reklamu