Dojímavý svadobný príhovor

Pomôcky » Príhovory

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 03.07.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 300 slov
Počet zobrazení: 441
Tlačení: 11
Uložení: 10

Dojímavý svadobný príhovor

Milí hostia,

ako svedok tejto nádhernéj udalosti je mi obrovskou cťou a radosťou obrátiť sa na vás s niekoľkými slovami o láske, rodine a o tom, ako dve srdcia našli cestu k sebe.

Dnes sme svedkami niečoho skutočne magického – spojenia Andreja a Sabínky. V živote často stretávame mnoho ľudí, ale len málokedy nájdeme niekoho, s kým by sme chceli prežiť celý život. Andrej a Sabínka, vy ste si našli svoje miesto jeden v druhom a dnes tu oslavujeme túto krásnu skutočnosť.

Pozorovať vašu cestu bolo ako sledovať dve hviezdy na oblohe, ktoré sú odlišné, no predsa sa neustále približujú až do momentu, kedy neoddeliteľne splývajú v jednu. Andrej, ty si náš premýšľavý a pokojný duch, ktorý nám vždy prinesie stabilitu a istotu. Sabínka, tvoja žiarivá energia a srdce plné lásky osvetľujú každú miestnosť, do ktorej vstúpiš.

Vaša láska nás všetkých inšpiruje. Je to láska, ktorá ukazuje, že pravé puto nie je len o slnečných dňoch, ale o tom, ako spolu kráčate aj počas búrok. Vaša láska nás učí, že silné vzťahy sa nebudujú na tom, čo je ľahké a pohodlné, ale na spoločných skúsenostiach, vzájomnej podpore a nekonečnom porozumení.

Vidieť vás spolu, ako sa smejete, ako sa navzájom pozeráte plní obdivu a lásky, je pripomienkou toho, čo je v živote naozaj dôležité. Nech je váš spoločný život plný týchto chvíľ – plný radosti, pochopenia a lásky, ktorá rastie a prehlbuje sa s každým novým dňom.

Nech sú výzvy, ktorým čelíte, vždy prekonané s láskou a odvahou, ktorú máte jeden pre druhého. Nech je každý deň pre vás obidvoch príležitosťou na spoločné dobrodružstvá a na vytváranie spomienok, ktoré budete navždy chovať v srdciach.

Tak zdvihnime poháre za toto krásne spojenie. Za Andreja a Sabínku – nech ich láska žiari svetlejšie než najjasnejšia hviezda na nočnej oblohe.

Na zdravie!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.038 s.
Zavrieť reklamu