Príhovor po maturite

Pomôcky » Príhovory

Autor: barbaarka (15)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 10.07.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 197 slov
Počet zobrazení: 155
Tlačení: 6
Uložení: 9

Príhovor po maturite

Vážení absolventi, rodina, priatelia a učitelia,

Dnes sme sa tu zišli, aby sme po maturite oslávili nielen koniec jednej kapitoly, ale aj začiatok ďalšej v životoch našich absolventov. Je to deň, kedy spomíname na všetko úsilie, úspechy a výzvy, ktoré ste absolventi prekonali počas svojich štúdií. Ste dôkazom toho, že odhodlanie a tvrdá práca prinášajú svoje ovocie.

Každý z vás tu prítomných zanechal na našej škole svoju stôpku, a my sme vďační za každý moment, ktorý sme mohli s vami stráviť. Ako sa dnes vyberiete na nové cesty – či už na univerzity, do profesijného života alebo na cesty okolo sveta – pamätajte na to, čo ste tu našli a čo ste sa naučili.

Vaše vzdelanie vás vybavilo nástrojmi nielen na úspech vo vašich kariérach, ale aj na to, aby ste boli múdrymi a citlivými občanmi sveta. Máte moc ovplyvniť zmeny a priniesť svetlu nové nápady, ktoré môžu skutočne meniť svet k lepšiemu.

Dovoľte mi teda vyjadriť vám, našim milým absolventom, obdiv a gratuláciu. Som hrdý na každého z vás a teším sa na to, čo všetko pred vami ešte leží. Nech vás vaše cesty vedú k úžasným novým dobrodružstvám a úspechom.

Gratulujem vám všetkým!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.025 s.
Zavrieť reklamu