Silvestrovský príhovor riaditeľa hotela

Silvestrovský príhovor riaditeľa hotela

Vážené dámy a páni, milí hostia,

dovoľte mi, aby som vás srdečne privítal na tejto výnimočnej Silvestrovskej noci v našom hoteli. Tento rok bol pre nás všetkých plný výziev, ale aj radostí, a som nesmierne rád, že práve tu, spoločne s vami, môžeme osláviť jeho posledné chvíle.

Naša práca v hoteli je o tom, aby sme vám, našim váženým hosťom, poskytli nielen komfort a služby na najvyššej úrovni, ale aby sme vám vytvorili aj spomienky, ktoré si odnesiete so sebou. Dnes večer nie je výnimkou. Snažili sme sa pripraviť pre vás program, ktorý bude oslavou nielen konca roka, ale aj nových začiatkov, ktoré nás čakajú.

Silvester je o bilancovaní, o zamyslení sa nad tým, čo nám rok priniesol, a zároveň o tom, aby sme s nádejou hľadeli do budúcnosti. Je to čas, keď si pripomíname, čo sme dosiahli, ale aj čas, keď si dávame nové predsavzatia. Prajem vám, aby ste do nového roka vstúpili s odvahou, radosťou a so snahou plniť si svoje sny.

Rád by som vám všetkým poďakoval za dôveru, ktorú ste nám prejavili tým, že ste si vybrali náš hotel na túto výnimočnú udalosť. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou do ďalších dní.

Teraz, keď sa minúty starého roka pomaly chýlia k svojmu koncu, pozdvihnime svoje poháre a pripime si na zdravie, šťastie a úspech. Nech je nadchádzajúci rok plný lásky, radosti a splnených prianí. Nech vám prináša len to najlepšie a nech každý deň nového roka je pre vás nezabudnuteľný.

Šťastný nový rok, milí hostia! Užite si večer plný zábavy, smiechu a dobrej nálady.

Na zdravie!

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/prihovory/34689-silvestrovsky-prihovor-riaditela-hotela/