Blahoželanie manželky manželovi k narodeninám

Pomôcky » Príhovory

Autor: celestina (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 10.08.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 225 slov
Počet zobrazení: 102
Tlačení: 4
Uložení: 2

Blahoželanie manželky manželovi k narodeninám

Drahý Dušan,

dnes je deň, ktorý je pre mňa výnimočný, pretože oslavujeme narodeniny toho najdôležitejšieho muža v mojom živote. Tvoje narodeniny sú pre mňa príležitosťou, aby som ti pripomenula, aký si pre mňa dôležitý a ako veľmi ťa milujem.

Keď sa pozerám späť na všetky tie roky, ktoré sme spolu prežili, uvedomujem si, aké šťastie mám, že ťa mám po svojom boku. Si nielen úžasný manžel, ale aj môj najlepší priateľ, opora a človek, na ktorého sa môžem vždy spoľahnúť.

Tvoje láskavé slová, tvoja trpezlivosť a tvoja schopnosť rozosmiať ma, aj v tých najťažších chvíľach, sú pre mňa nenahraditeľné. Si muž, ktorý mi dáva silu, radosť a pocit bezpečia. Každý deň s tebou je darom, ktorý si vážim viac, než dokážem vyjadriť.

Chcem ti dnes poďakovať za všetko, čo pre mňa a našu rodinu robíš. Tvoja oddanosť, práca a láska, ktorú nám dávaš, sú neoceniteľné. Si stelesnením všetkého, čo som si kedy v manželovi priala, a viac.

Prajem ti, aby tento rok bol pre teba plný radosti, úspechov a splnených prianí. Nech ti každý deň prináša nové príležitosti a nech je tvoj život naplnený šťastím, zdravím a láskou.

Z celého srdca ti ďakujem, že si, a teším sa na ďalšie krásne roky, ktoré spolu prežijeme.

Všetko najlepšie k narodeninám, miláčik! Milujem ťa viac, než slová dokážu vyjadriť.

S láskou,

tvoja Ľubka

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.025 s.
Zavrieť reklamu