Príhovor oslávenca k 50. narodeninám

Pomôcky » Príhovory

Autor: vandda (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 16.08.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 287 slov
Počet zobrazení: 233
Tlačení: 7
Uložení: 7

Príhovor oslávenca k 50. narodeninám

Vážení hostia, milí priatelia a rodina,

stojím tu dnes pred vami s pocitom veľkej vďačnosti a radosti. Je pre mňa neuveriteľné, že už prešlo päťdesiat rokov od momentu, kedy som prišiel na tento svet. Keď sa obzriem späť na tie roky, uvedomujem si, aké bohatstvo života som získal – nie v podobe majetku, ale v podobe úžasných ľudí, ktorí ma sprevádzali na tejto ceste.

Päťdesiatka je pre mňa významným míľnikom. Je to čas, kedy človek začne bilancovať, čo všetko v živote dosiahol, čím všetkým prešiel a čo mu ešte leží pred ním. Uvedomujem si, že všetko, čo som dokázal, by nebolo možné bez podpory a lásky mojej rodiny, priateľov a kolegov. Každý z vás prispel k tomu, kým som dnes a za to vám patrí moje úprimné ďakujem.

Niektorí hovoria, že päťdesiatka je vek, kedy človek začne spomaľovať, no ja to vidím inak. Vnímam to ako nový začiatok – novú kapitolu, ktorá je plná možností a príležitostí. Verím, že najlepšie ešte len príde, a teším sa na všetky nové dobrodružstvá, ktoré mi život prinesie.

Chcel by som sa poďakovať aj za to, že ste dnes tu, aby ste so mnou oslávili tento výnimočný deň. Vaša prítomnosť znamená pre mňa viac, než dokážem slovami vyjadriť. Je to práve priateľstvo, rodina a láska, čo robí život krásnym a plným zmyslu.

Na záver by som rád pozdvihol pohár a pripil si na zdravie nás všetkých. Nech nás čakajú ešte mnohé spoločné chvíle plné radosti, smiechu a lásky. A nech každý z nás nájde v živote to, čo ho napĺňa a robí šťastným.

Ďakujem vám ešte raz za to, že ste tu so mnou. Na zdravie a na ďalších krásnych päťdesiat rokov!

S láskou a vďakou,

Váš Dušanko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Príhovory

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.020 s.
Zavrieť reklamu