List pre maminu

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ninuska (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 26.01.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 301 slov
Počet zobrazení: 2 217
Tlačení: 89
Uložení: 87

List pre maminu

Milá mamina, tento list píšem pre Teba, lebo si pre mňa najdôležitejší človek na zemi a najviac si to zaslúžiš. Od malička sa o mňa staráš sama. Určite boli dni, keď to so mnou bolo ťažké, ale tých krásnych spoločných chvíľ je určite viac. Neviem ani opísať, aká si pre mňa dôležitá osoba.

Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili to, aká si úžasná a koľko veľa pre mňa znamenáš. Milá, úžasná, milujúca a hlavne si moja skvelá mamina, ktorá sa snaží pre mňa spraviť všetko na svete. Celý svoj život si mi venovala a chceš zo mňa vychovať dobrého človeka.

Aj keď si unavená z práce, alebo si smutná, tak sa snažíš pomôcť mi s mojimi problémami, ktoré sú oproti Tvojim úplné maličkosti. Vždy, keď som potrebovala objať, alebo poplakať si, tak si pri mne stála a za to Ti patrí veľké ďakujem. Nie stále som bola ukážková dcéra, ale nikdy som Ti nechcela ublížiť a ani Ťa sklamať.

Všetky tie moje nálady, puberta, neskoré príchody domov, aj keď som Ti sľúbila, že prídem na čas, aj toto si bez problémov zvládla. Či sa to týkalo mňa, Teba, roboty alebo môjho chovania. Vždy si našla riešenie na hocijaké problémy a to na Tebe veľmi obdivujem. Aj keď si sa ocitla na dne, tak si to nevzdala a bojovala si, ako si vedela.

Toľko dobrého je v Tebe a také dobré srdiečko ako máš Ty, nemá nik na svete. Toľko lásky, čo si mi dala odmalička ty, mi nedal nik. Takou milujúcou maminou ako si ty, by som chcela byť raz aj ja. Nikdy v živote Ti to nezabudnem. Mami, ďakujem ti za všetko, čo si pre mňa spravila a ďakujem ti aj za to, čo pre mňa vždy robíš. Neviem, čo by som bez teba robila.

Milujem ťa, mami.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.017 s.
Zavrieť reklamu