Príhoda z kina (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ninuska (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 26.01.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 289 slov
Počet zobrazení: 668
Tlačení: 62
Uložení: 64

Príhoda z kina (Rozprávanie)

Rozpoviem vám príhodu, ktorá sa mi stala minulý mesiac.

Bol to obyčajný víkend, keď som ja a moji kamaráti šli večer do kina. Vybrali sme si film Taxi 5. Začalo to super, prv sme si kúpili lístky, potom sme si kúpili pukance a veľkú kofolu. Potom sme sa šli usadiť na svoje miesta do vnútra siene. Už vtedy mi vŕtalo hlavou, že sa asi niečo stane.

Netrvalo dlho a film sa spustil. Po chvíli prišli prvá vtipná scéna a začali sme sa všetci nahlas smiať. Pozrel som sa na kamaráta Filipa, ktorý mal vedľa seba pohár plný kofoly a ten pohár sa triasol. Chvíľu na to prišla opäť vtipná scéna a znovu sme sa začali všetci smiať a Filip pri tom, ako sa smial, mával rukami tak, že vylial na seba celú kofolu. Keď som to uvidel, vybuchol som smiechom na celú kinosálu. Keď som sa upokojil, povedal som

hlášku, na ktorú nikdy nikto z nás nezabudne: „Lepšia kofola na nohaviciach, ako pukance v gatiach.“ Keď to kamaráti začuli, začali sa smiať ešte viac.

Po čase sme sa utíšili a pokračovali sme v sledovaní filmu. Filip bohužiaľ nemal až tak príjemné pozeranie, pretože mal mokré celé nohavice. Po skončení filmu, sme šli spolu s kamarátmi a Filipom na WC, aby sme sa s ním odfotili na pamiatku. Potom sme šli pešo na autobusovú zástavku, kde sme čakali na autobus, ktorý meškal.

Kým sme nastúpili do autobusu, šofér tak veľmi prudko pridal na plyn, že ja spolu s kamarátom sme spadli na Filipa. Ten jeho pohľad mi vyrazil dych. Tá deprimovanosť spolu s úsmevom sa navzájom dopĺňali. „Nikdy v živote som nezažil takú smolu v jeden deň,“ povedal Filip. Úplne mu to vyrazilo dych.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu