Poďakovanie za spoluprácu pri odchode do dôchodku (Vzor)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ypsilon (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 31.05.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 297 slov
Počet zobrazení: 6 882
Tlačení: 147
Uložení: 138

Poďakovanie za spoluprácu pri odchode do dôchodku (Vzor)

Milí kolegovia,

s veľkým cítením a vďačnosťou sa k vám dnes obraciam, aby som vám poďakoval za vašu úžasnú spoluprácu počas mojich rokov v našej spoločnosti. Je pre mňa česť a potešenie povedať, že som mohol pracovať s takými talentovanými a oddanými ľuďmi ako vy.

Dnes sa vzdávam svojej aktívnej pracovnej kariéry a vstupujem do obdobia dôchodku, no spomienky na naše spoločné projekty, úspechy a vzájomnú podporu si so sebou nesiem. Bol som svedkom mnohých zmen a výziev, s ktorými sme sa spoločne stretávali a vždy ste preukázali vynikajúce profesionálne zručnosti a oddanosť k práci.

Váš kolegiálny prístup a priateľská atmosféra, ktorá v našom tíme vládla, bola pre mňa nesmierne dôležitá. Spoločne sme dosahovali ciele a neustále sme sa navzájom inšpirovali a podporovali. Vaša šikovnosť a odbornosť sú neoceniteľné a som hrdý, že som mohol byť súčasťou nášho tímu.

Chcel by som vyjadriť veľkú vďaku vedeniu spoločnosti za ich dôveru a príležitosť pracovať s vami. Sme súčasťou skvelej organizácie, ktorá je úspešná vďaka zanieteniu a profesionalite jej zamestnancov. Moja skúsenosť v tejto spoločnosti bola vynikajúca a vďaka vám som si rozšíril svoje schopnosti a získal cenné vedomosti.

Nezabudnem na všetky príležitosti, ktoré sme mali spolu, ani na naše rozhovory, smiech a spoločné oslavy. Časy sa menia a teraz prichádza môj čas odpočinku a slobody, no vaša prítomnosť bude chýbať. Verím však, že si zachováme kontakt aj naďalej a budeme mať príležitosť stretnúť sa pri neformálnych stretnutiach či spoločných aktivitách.

Ešte raz vám ďakujem za vašu priateľskosť, podporu a spoluprácu. Čas strávený s vami bol pre mňa jedinečný a zostane v mojom srdci. Prajem vám veľa úspechov a naplnenia všetkých vašich snov a cieľov. Verte si a nech vás život ženie k veľkým veciam.

S úprimnou vďačnosťou,

Meno a Priezvisko

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#poďakovanie za spoluprácu pri odchode do dôchodku - vzor #po´dakovanie pri odchode do dochodku


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu