Zóny pre každého študenta

Moja mama (Opis)

Moja mama (Opis)

Moja mama sa volá Andrea. Mama má 38 rokov, je strednej postavy a má hladké ryšavé vlasy. Oči má hnedé a zuby má malé a krásne biele. Krk má stredný, uši má tiež stredné. Pleť má jemnú a bez vrások. Postavu má štíhlu. Pracuje v Seredi v Slovenskej sporiteľni. Cez voľný čas pozerá správy na mobile, pozerá s nami TV alebo varí.

Má rada kvety, prírodu, starý nábytok a dokumentárne filmy. Tiež má rada slávneho speváka Paľa Haberu. Keď vyrastiem, mama povedala, že ma zoberie so sebou na koncert. Nemá rada bicykle, kolóny na diaľnici a akčné filmy. Nosí kontaktné šošovky a niekedy okuliare.

Má mobil SAMSUNG Galaxy A20, ktorý má aj v práci ako služobný. Je dobrá šoférka a aj rada šoféruje. Má rada žltú farbu, preto je náš dom žltý. Nemá rada, keď je zamračené, miluje slnko. Moja mama je milá, príjemná, úctivá a pracovitá. Vianoce sú pre ňu najkrajším obdobím, naopak, neznáša Veľkú noc.

Moja mama je kreatívna, rada robí veci po svojom. V zime ma naučila robiť tučniaka – šmýkať sa snehom po bruchu dolu kopcom.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/30871-moja-mama-opis/