Moja babka sloh

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: erikaaa (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 22.06.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 211 slov
Počet zobrazení: 1 036
Tlačení: 36
Uložení: 74

Moja babka sloh 

Moju starú mamu si nesmierne vážim a zároveň obdivujem. Je to žena s veľkým srdcom a aj keď má kopu zdravotných problémov, svoj život berie celkom s humorom. Keď ju prídem navštíviť, na jej vráskavej tvári sa objaví úsmev, ktorý ju omladí o kus času. Čo na mojej starej mame veľmi milujem, je jej skvelé varenie a čo vie veľmi potešiť mňa a aj moju knižnicu, je to, že mi každé prázdniny daruje nejakú knižku, hoci ešte aj po mojej mame.

Keď som u starej mamy, tak sa rozhodne nikdy nenudím. Vždy mi rozpráva zážitky z práce, kde pracovala ako sestrička. Často ma učí rôzne básničky, rozpráva strašidelné príbehy a čo nesmie chýbať, sú jej vydarené vtipy. Smejeme sa a užívame si, že môžeme byť spolu. Po večeroch hráme karty a lúštime krížovky. Z jej príhod sa dozviem veľa nového a zaujímavého. Na prázdninách u starej mamy je dobré aj to, že pri nej býva aj moja teta, preto mám z tohto pobytu dvojnásobnú radosť.

Moja stará mama môže byť vzorom pre všetky staré mamy. Veľa ma naučila a keď som sa cítila zle, vždy ma povzbudila. Tiež by som chcela byť taká, aká je ona - obetavá a starostlivá. Čo ma mrzí je to, že ostatných starých rodičov nepoznám, pretože už medzi nami nie sú. Verím však tomu, že boli rovnako skvelí ako je moja stará mama.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu