Poďakovanie učiteľke text od deviatakov

Poďakovanie učiteľke text od deviatakov

Vážená pani riaditeľka, milí učitelia, žiaci!

Hovorí sa, že všetko má svoj začiatok a koniec. To platí aj o pôsobení nás, deviatakov, na tejto škole. Je to presne deväť rokov, čo sme po prvý raz nesmelo prekročili prah tejto školy.

Zaplavil nás pocit neistoty a strachu z nového prostredia. No všetci sme sa tešili na nových kamarátov. Spoločne sme začali objavovať neznámy svet písmen a číslic.

Vždy sme sa s veľkým strachom a rešpektom pozerali na „veľkých“ deviatakov. Teraz sme sa nimi stali my a nastal čas, aby sme sa s Vami rozlúčili.

Určite nám bude smutno za Vami, pani učiteľky a pán učiteľ. Viedli ste nás dlhých deväť rokov. Vždy ste nám vedeli poradiť a pomôcť. Naša veľká vďaka patrí práve Vám. Dokázali ste nás toľko naučiť, aj keď to bolo veľmi ťažké.

Zažili sme s Vami mnoho krásnych chvíľ v škole, ale i mimo nej. Počas týchto rokov si každý z nás našiel svoju cestičku, ktorou prechádzal z ročníka do ročníka. Boli to časy plné radosti, šťastia, ale aj driny a smútku. Tu sa naše spoločné cestičky končia.

Chceme sa Vám ešte raz poďakovať za všetko, no najmä za vašu trpezlivosť, snahu a lásku. Všetci nám budete veľmi chýbať.

Vaši deviataci

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/31198-podakovanie-ucitelke-text-od-deviatakov/