Nepečený čokoládový cheesecake (Dynamický opis)

Nepečený čokoládový cheesecake (Dynamický opis)

Suroviny:

Poleva:

Postup

1. Sušienky rozdrvíme a pridáme rozpustené maslo.

2. Zmes roztlačíme na tortovú formu vystlanú alobalom.

3. Nad parou rozpustíme čokoládu.

4. Zatiaľ si v miske rozmiešame tvaroh, do ktorého nalejeme šľahačkovú smotanu.

5. Keď sa nám čokoláda rozpustí, necháme ju chvíľu vychladiť a pridáme k tvarohovej zmesi.

6. Rozmiešanú hmotu vylejeme na pripravený sušienkový korpus a uhladíme.

7. Polevu si pripravíme tak, že nad parou v šľahačkovej smotane rozpustíme čokoládu.

8. Necháme chvíľu vychladnúť a nalejeme na plnku.

9. Koláč necháme na chladnom mieste celú noc.

10. Pred podávaním môžeme cheesecake ozdobiť šľahačkou.

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/31287-nepeceny-cokoladovy-cheesecake-dynamicky-opis/