Moja prvá brigáda v Bratislave (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: erikaaa (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.09.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 269 slov
Počet zobrazení: 557
Tlačení: 37
Uložení: 41

Moja prvá brigáda v Bratislave (Rozprávanie)

Keď som dostal príležitosť absolvovať svoju prvú brigádu v Bratislave, bol som plný/á očakávaní a nadšenia. Bola to pre mňa veľká príležitosť získať skúsenosti v pracovnom prostredí a zároveň si privyrobiť na vlastné výdavky.

Moja brigáda sa nachádzala v jednom z obľúbených kaviarní v centre Bratislavy. Moje pracovné povinnosti zahŕňali obsluhu zákazníkov, prípravu kávy a ľahkých jedál, a udržiavanie čistoty v priestoroch kaviarne. Na začiatku som mal trochu obavy, pretože som sa obával, že nebudem stíhať tempom práce a že nebudem vedieť dobre komunikovať so zákazníkmi, no postupom času som si na to zvykol a stával sa z toho plynulejší/á.

Brigáda mi poskytla možnosť spoznať nových ľudí a rozšíriť svoje komunikačné zručnosti. Bolo veľmi príjemné pozorovať, ako rôzni zákazníci chodia do kaviarne a vyberajú si svoje obľúbené kávy a dezerty. Niekedy som sa stretol aj s náročnými zákazníkmi, čo ma naučilo byť trpezlivý/á a riešiť konflikty v profesionálny spôsob.

Okrem toho som si brigádou v Bratislave zarobil pekný príjem, ktorý som mohol investovať do svojich osobných záujmov a šetrenia. Táto skúsenosť mi tiež pomohla lepšie sa organizovať a zlepšiť svoju pracovnú disciplínu.

Čas strávený v Bratislave počas brigády bol pre mňa aj príležitosťou objavovať tento krásny mesto. Po pracovnom dni som si rád pozrel pamiatky a preskúmal okolie. Bratislava ponúka veľa zaujímavých miest, ktoré som si mohol vychutnať počas svojho voľna.

Celkovo vzaté, moja prvá brigáda v Bratislave bola pre mňa veľmi hodnotnou skúsenosťou. Získal som nové schopnosti, stretnul som nových ľudí a objavil som krásy tohto mesta. Som vďačný/á za túto príležitosť a teším sa na budúce pracovné výzvy a dobrodružstvá, ktoré ma čakajú.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.012 s.
Zavrieť reklamu