Súkromný list rodičom

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: xara (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 16.10.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 193 slov
Počet zobrazení: 1 589
Tlačení: 73
Uložení: 78

Súkromný list rodičom

Drahí mama a otec,

chcem vám napísať tento list, aby som vám vyjadril všetky tie veci, ktoré som možno nie vždy dokázal povedať osobne. Chcem, aby ste vedeli, akú neobyčajnú úlohu hráte v mojom živote a akú vďačnosť cítim za všetko, čo ste pre mňa urobili.

V prvom rade chcem vám poďakovať za vašu lásku a podporu. Vaša nekonečná láska a obetavosť sú pre mňa vzorom a pramenom inšpirácie. Vďaka vám som sa cítil(a) vždy chránený/á a milovaný/á.

Ďakujem vám za vaše rady a múdrosť, ktoré ste mi odovzdali. Vaše slová a príklad mi pomáhajú rásť a stávať sa lepším/lepšou človekom každým dňom. Viem, že nie vždy som bol(a) najľahšie dieťa na vychovávanie, ale vaša trpezlivosť a vytrvalosť sú neporovnateľné.

Nechcem zabudnúť na všetky tie obetavé noci, ktoré ste pre mňa strávili, na vaše úsmevy, na chvíle smiechu a na tie, kedy ste ma povzbudzovali, aby som veril(a) v seba a svoje sny.

Snažím sa byť tým najlepším, čím môžem byť, a viem, že vaša podpora mi v tom veľmi pomohla. Váš prínos k mojmu životu je nenahraditeľný a nezabudnem ho nikdy.

S láskou a vďačnosťou,

Váš syn / Vaša dcéra 

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.017 s.
Zavrieť reklamu