Svet naopak (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ofelia (20)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 10.11.2023
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 203 slov
Počet zobrazení: 339
Tlačení: 27
Uložení: 27

Svet naopak (Úvaha)

Od konca roku 2019 je na svete nový druh nákazy s názvom Koronavírus. Väčšina ľudí tvrdí, že svet je naopak. Podľa mňa bol svet naopak posledných 100 rokov.

Planéta bola kompletne znečistená. Zdravú zeleninu sme si nevedeli vypestovať ani doma, lebo na ňu padali škodlivé látky z lietadiel. Dnes, keď sa pozriem na oblohu, tak je úplne čistá. Voda v Benátkach je priam číra. Ani na cestách nie je toľko áut ako predtým, ľudia sa presúvajú menej.

Do potravín chodia len vtedy, keď je to už nevyhnutné. Ľudia sa nemotajú bezhlavo po obchodných centrách, ale trávia doma čas so svojou rodinou. Nechodia do kina, ale veľa ľudí začalo chodiť na prechádzky do prírody. Aj keď sú obchody vykúpené, ľudia si navzájom pomáhajú.

Veľa žien začalo piecť doma chlieb. Myslím, že ľudia sú oveľa ochotnejší navzájom si pomáhať. Rešpektujú zdravie svoje aj zdravie iných. Dalo by sa povedať, že aj v tomto prípade platí, že všetko zlé je na niečo dobré. Zmenilo to ľudí, ale svet to vrátilo do normálu. Príroda sa očistí.

Keď táto epidémia skončí ľudia budú k sebe milší a svet sa, dúfam, nevráti do starých koľají. Planéta si potrebuje oddýchnuť. Zaslúži si to? Podľa mňa určite áno.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu