Zóny pre každého študenta

Ako trávim karanténu

Ako trávim karanténu

Vďaka tejto situácii, aká nastala, mám viac času na seba. Mám čas spoznať, kto som a čo chcem v živote dosiahnuť. Väčšinu času hrám na gitare alebo na klavíri. Keďže mám aj online hodiny, tak na tie sa musím stále pripravovať. Takéto hodiny ma bavia, pretože je to niečo úplne iné, ako byť s učiteľom naozaj, ale radšej by som mala hodiny v škole. Škola mi veľmi chýba. Chýbajú mi spolužiaci, učitelia a hlavne tá atmosféra, aká v škole panuje.

Ale čo mi nechýba, je to ranné vstávanie každý deň o piatej. Takže teraz môžem spať aspoň do ôsmej. Tým, že vstávam neskôr, tak aj spať chodím dosť neskoro. Väčšinou okolo jednej ráno. V tejto karanténe som začala aj športovať. Napríklad cvičiť, hrať futbal a bedminton s rodinou a občas si zajazdiť aj na korčuliach. Vždy ma šport veľmi bavil, ale počas školy som na to nemala veľa času a teraz ho mám kopu.

Taktiež sa veľa učím, či už do školy, alebo to, čo ma zaujíma a chcela by som vedieť. Začala som zase čítať knihy. Mám veľmi rada detektívky, takže väčšina mojich kníh sú práve takého žánru. Taktiež som začala pozerať rôzne dokumentárne filmy väčšinou o vesmíre, pretože ma to veľmi baví pozerať. A potom sú tu filmy a seriály, tie pozerám vždy až večer. No a takto ja trávim karanténu.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/32314-ako-travim-karantenu/