Beletrizovaný životopis vzor

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: barbaarka (15)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 25.01.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 227 slov
Počet zobrazení: 1 290
Tlačení: 32
Uložení: 29

Beletrizovaný životopis vzor

Moje oči uzreli svetlo sveta dňa 26. septembra roku 2000. Som prvé dieťa z rodiny, a tak majú zo mňa všetci veľkú radosť. Dali mi meno Veronika. Najobľúbenejším členom rodiny som až do 25. októbra, kedy sa narodil môj bratranec.

Ďalších šesť rokov som behaním, lietaním a svojou radosťou zo života rozveseľovala okolie, ale prišla doba temna. Už deväť rokov som pripútaná k školským laviciam. Sedím tu a už len nedočkavo čakám, kedy zazvoní na koniec vyučovania.

Moje úspechy začínajú a končia na okresných kolách. Môj prvý úspech bol z biológie, kategória D, 3. miesto. Úspechy základnej školy končia 1. miestom v chémii tohto roku.

Moje kroky smerujú na gymnázium. Dúfam, že obohatím svoje vedomosti na gymnáziu Veľká Okružná v Žiline. O mojich ďalších krokoch ešte nie je úplne rozhodnuté, ale zatiaľ by som rada získala vzdelanie na vysokej škole farmácie.

Baví ma chémia, sci-fi, fantasy a historická literatúra. Taktiež sa zaujímam o cestovanie či históriu a geografiu.

Chcem byť farmaceutičkou, ale viem si sama seba predstaviť ako archeologičku či historičku starovekých dejín. Takisto by som sa rada venovala štúdiu mŕtveho jazyka, latinčiny. Pre mňa by bolo zaujímavé ísť aj smerom k vynálezom. Mojím veľkým snom je vynájsť stroj času a cestovať do minulosti.

Budúcnosť ponúka nekonečné možnosti, ale či bude šťastná alebo naopak, závisí od môjho rozhodnutia, ochoty vzdelávať sa, ale najmä trpezlivosti.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu