Čo sa stalo v tú chvíľu

Čo sa stalo v tú chvíľu

Na ulici, kde som býval, bola cesta samý výmoľ. Po oboch stranách ulice vyrastali nové domy. Kým bude cesta vyasfaltovaná, prejde ešte pekný čas. Preto som neváhal ani minútu, keď som vyšiel s novým horským bicyklom na rozkopanú cestu. V tom blate sa bicykel nedá zničiť, a preto som hneď vyštartoval smerom k mestskému parku.

Na rohu Botanickej ulice som prudko zabrzdil. Zrazu som počul silný piskot bŕzd a uvidel som svoju sestru ležať na chodníku. Ako tam ležala a krvácala, vôbec som nevedel, čo mám robiť.

Jedna pani, ktorá išla po ceste vystúpila z auta a rozbehla sa k nej. Okamžite sa išla pozrieť do svojho kufra v aute, či nemá náhodou nejakú deku. Moja sestra sa tam triasla. Za tie roky som ju v takom stave ešte nevidel. Keď sa to dozvedeli moji rodičia, veľmi zle to niesli.

Moja sestra nie je taká ako iné dievčatá, pretože je jedinečná. Má veľmi typický hlas a smiech, ktorý rád počúvam. Keď sme boli menší, tak mi rada čítala knihy. Špecifický je pre ňu čierny humor, vždy vie ako zlepšiť deň. V obľube má šport, rodinu, priateľov, peniaze, lásku a šťastie. Šport pre ňu predstavuje všetko, robí ju šťastnou. Nikdy nemala rada šaty ani sukne, ani sa nečudujem veď je športovkyňa.

Počas toho obdobia, keď ležala v nemocnici mi veľmi chýbala a som rád, že žije, pretože si toho dosť prežila. Je to dievča, ktoré žiadne nenahradí. Veď je to moja malá sestrička....

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/32968-co-sa-stalo-v-tu-chvilu/