Ten odkaz prišiel v pravej chvíli (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: petka
Typ práce: Ostatné
Dátum: 11.03.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 312 slov
Počet zobrazení: 825
Tlačení: 36
Uložení: 33

Ten odkaz prišiel v pravej chvíli (Rozprávanie)

Bolo to v čase, keď som sa cítil úplne bezradný a zúfalý. Moja myseľ bola plná zmätkov a obáv, a zdalo sa, že neexistuje žiadne svetlo na konci tunela. Každý deň sa zdal byť ťažší ako ten predchádzajúci, a ja som sa cítil stratený vo vlastnom živote.

Jedného dňa som si sadol na gauč a s ťažkým srdcom som sa rozhodol pozrieť sa na svoj telefón. Keď som prechádzal cez záplavu e-mailov a textov, zbadal som jednu správu, ktorá ma zaujala. Bol to odkaz od starého priateľa, ktorý som už dlho nevidel.

Otvoril som správu a začal čítať. Jeho slová boli plné lásky a povzbudenia. Písal mi o svojich vlastných skúsenostiach s náročnými časmi a ako sa im podarilo prekonať vďaka podpore a lásky svojich priateľov a rodiny. Jeho slová mi dodali novú nádej a silu, ktorú som vtedy tak naliehavo potreboval.

Táto jednoduchá správa mi pripomenula, že nie som sám. Napriek tomu, že sa mi zdalo, že som sa ocitol na dne, stále som mal ľudí okolo seba, ktorí mi stoja pri zlej nálade. Bolo to ako svetlo v temnote, ktoré ma navedlo na cestu von z mojej vlastnej zúfalstva.

Od tej chvíle som sa rozhodol, že nebudem nečinne sedieť a nechať sa zahrabať pod hromady svojich problémov. S pomocou svojich priateľov a rodiny som začal bojovať proti svojim démonom a hľadať spôsoby, ako zlepšiť svoju situáciu. A napriek tomu, že cesta nebola ľahká, som vedel, že nejakým spôsobom sa cez to dostanem.

Dnes, keď sa pozerám späť na tú správu, ktorá mi prišla v pravej chvíli, som vďačný za to, že sa mi dostalo takého daru od starého priateľa. Jeho slová ma inšpirovali a posunuli ma vpred v mojom vlastnom živote. A teraz viem, že keď budem mať ďalší ťažký deň, môžem sa obrátiť na tých okolo seba a nájsť podporu, ktorú potrebujem.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu