Moje obľúbené ročné obdobie (Umelecký opis)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: maximus
Typ práce: Ostatné
Dátum: 20.03.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 201 slov
Počet zobrazení: 265
Tlačení: 14
Uložení: 16

Moje obľúbené ročné obdobie (Umelecký opis)

Moje obľúbené ročné obdobie je jeseň, pretože je to obdobie plné farebných zážitkov a úžasných prírodných scenérií. Keď príde jeseň, celý svet sa mení do kúzelného spektra farieb.

Keď sa na jeseň prechádzam po uliciach, cítim v chladnom vzduchu vôňu páleného drevu a klinčekov. Stromy sa začínajú meniť zelené lístie na červené, žlté a hnedé tóny, vytvárajúc tak fascinujúcu paletu farieb. Počujem zvuky šuchotu lístia pod mojimi nohami a občas aj zvuk dážďa, ktorý jemne dopadá na zem.

Moje obľúbené miesto na návštevu v jesennom období je miestny park. Stromy a kríky sa zarástajú jemným opáleným lístím, ktoré sa leskne na slnku. V parku sa stretávam so zvieratami, ktoré sa prípravujú na chladnejšie dni, a sledujem, ako sa príroda mení s každým dňom.

Jeseň je aj časom plným chutných dobrodružstiev. Varenie jablkového koláča a pitie teplého jablkového cideru je neodmysliteľnou súčasťou jesenných dní. Prichádzajú aj jesenné sviatky, ako je Halloween, kedy sa môžem obliecť do kostýmov a stráviť čas so svojimi blízkymi.

Celkovo je jeseň pre mňa obdobím úžasných farieb, príjemných vôní a teplých spomienok. Je to obdobie, ktoré ma napĺňa radosťou a pokojom, a som vďačný/á, že môžem zažiť krásu tohto ročného obdobia každý rok.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.018 s.
Zavrieť reklamu