Prečo som na svete rád/rada? (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: filomena (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 24.04.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 197 slov
Počet zobrazení: 91
Tlačení: 10
Uložení: 9

Prečo som na svete rád/rada? (Úvaha)

Byť na svete je pre mňa veľkým darom a príležitosťou. Premýšľam nad tým, prečo som na svete rád/rada a uvedomujem si, že to má mnoho dôvodov.

Prvým dôvodom je moja rodina. Vďaka nim cítim lásku, prijatie a podporu. S mojimi rodičmi, súrodencami a ostatnými príbuznými mám úžasný vzťah, ktorý mi dáva silu a istotu.

Ďalším dôvodom je moje okolie a priatelia. Spoločnosť tých, ktorí ma obklopujú, ma inšpiruje, podnecuje k rastu a dodáva mi energiu. S nimi prežívam radosti aj smútok, zdieľam svoje myšlienky a sny, a spolu tvoríme nezabudnuteľné zážitky.

Som na svete rád/rada aj preto, že mám možnosť učiť sa nové veci a rozvíjať sa. V každej situácii, v každom rozhodnutí a každom stretnutí vidím príležitosť rásť a stávať sa lepšou verziou seba.

Nakoniec, som na svete rád/rada preto, že mám možnosť prinášať radosť a lásku ľuďom okolo seba. Môžem pomáhať, podporovať a šíriť pozitívnu energiu. Moje úsilie môže priniesť úsmev na tvári niekomu inému a urobiť svet trochu lepším miestom.

Všetky tieto dôvody ma motivujú a posúvajú vpred. Som vďačný/vďačná za moje miesto na svete a som odhodlaný/odhodlaná využiť ho na plno, aby som žil/žila šťastný/šťastná a zmysluplný život.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu