Keď budem mať 20 ... (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: filomena (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 24.04.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 241 slov
Počet zobrazení: 287
Tlačení: 30
Uložení: 23

Keď budem mať 20 ... (Úvaha)

Keď budem mať dvadsať rokov, vidím pred sebou plno možností a príležitostí. Pre mňa je to vek, ktorý označuje začiatok mojej dospelosti a nového etapu života plného výziev, objavov a rastu. V tejto úvahe sa chcem podeliť o svoje predstavy a očakávania, keďže som ešte na začiatku svojej cesty dospelosti.

Keď budem mať dvadsať rokov, chcem byť nezávislý a sebavedomý. Chcem mať stabilnú prácu alebo študijný program, ktorý ma bude napĺňať a inšpirovať. Chcem byť schopný rozhodovať o svojom živote a mať jasnú predstavu o tom, čo chcem dosiahnuť v budúcnosti.

Chcem cestovať a objavovať nové miesta a kultúry. Chcem stretnúť nových ľudí a rozšíriť svoje obzory. Verím, že cestovanie ma obohatí o nové skúsenosti a perspektívy a pomôže mi lepšie porozumieť svetu okolo seba.

Zároveň chcem mať aj stabilné vzťahy s rodinou a priateľmi. Chcem investovať čas a energiu do budovania a udržiavania týchto vzťahov, pretože viem, že sú základom môjho šťastia a blaha.

Okrem toho chcem venovať čas sebarozvoju a osobnému rastu. Chcem sa vzdelávať a zdokonaľovať vo svojom odbore, ale aj v iných oblastiach, ktoré ma zaujímajú. Chcem byť lepšou verziou seba samého každým dňom a neustále sa posúvať vpred.

Viem, že cesta do dvadsať rokov nebude ľahká a budem musieť čeliť mnohým výzvam a prekážkam. Avšak som pripravený prijať tieto výzvy a využiť každú príležitosť na rast a rozvoj. Som odhodlaný urobiť zo svojich dvadsiatich rokov obdobie plné úspechov, smiechu a nezabudnuteľných zážitkov.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu