Keď som mal 10 ... (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: filomena (18)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 24.04.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 238 slov
Počet zobrazení: 95
Tlačení: 6
Uložení: 5

Keď som mal 10 ... (Úvaha)

Keď som mal desať rokov, bol som plný energie a zvedavosti na svet okolo mňa. Bola to doba, keď som začal objavovať nové veci a skúšať nové aktivity. Pre mňa boli desaťročné roky plné dobrodružstiev a zážitkov, ktoré ma formovali ako osobu.

Pamätám si, že som bol plný nadšenia z toho, čo ma čaká v škole a voľnom čase. V škole som sa učil nové veci a stretával sa s novými priateľmi. Vo voľnom čase som sa venoval rôznym záľubám a koníčkom, ako napríklad športom, čítaniu kníh alebo hraním hier s priateľmi.

Bola to tiež doba, keď som začal lepšie chápať svoje záujmy a schopnosti. Začal som si uvedomovať, v čom som dobrý, a začal som sa viac sústrediť na veci, ktoré ma skutočne bavili. Taktiež som začal lepšie chápať svoje miesto vo svete a svoje vzťahy s rodinou a priateľmi.

Desaťročné roky boli pre mňa aj časom prvého vzťahu so svetom dospelých. Začal som lepšie chápať svoje povinnosti a zodpovednosti, ako aj to, ako funguje svet okolo mňa. Bola to doba, keď som začal postupne prechádzať do nového obdobia svojho života a učiť sa, ako sa stať zodpovedným a sebavedomým jedincom.

Celkovo vzaté, keď som mal desať rokov, bol som plný života a nadšenia do toho, čo ma čaká. Bola to doba objavovania a učenia sa nových vecí, ktorá ma formovala ako osobu a pripravila ma na to, čo ma čaká v budúcnosti.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.022 s.
Zavrieť reklamu