Školský výlet (Rozprávanie)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: ofelia (20)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 27.05.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 147 slov
Počet zobrazení: 239
Tlačení: 14
Uložení: 17

Školský výlet

Naši druháci, podobne ako väčšina žiakov, sa po úspešnej celoročnej práci tešia na zaslúženú odmenu ,ktorou je školský výlet. Blízkosť Poľska nám dovoľuje, aby to bol výlet o to vzácnejší ,že máme možnosť spoznávať zahraničnú krajinu. A tak sme sa 5. júna vybrali do Poľska s cieľom spoznať pôvabný a zaujímavý kútik tejto nám veľmi blízkej krajiny. Naším cieľom bolo známe kúpeľné mesto Krynica.

Mesto plné turistov nás privítalo síce nie veľmi priaznivým počasím, ale jeho atmosféra vyvážila aj tento nedostatok. Spolu s nami obdivovali jeho krásu mnohí výletníci z iných škôl. Ochutnali sme liečivú vodu z viacerých minerálnych prameňov a potom už nasledovala cesta zubačkou na kopec. Ešte prechádzka mestom ,počas ktorej sme obdivovali pôvabné kvetinové zvieratká-sovu, páva, labuť, žabu, ktoré pridávali mestu svoje čaro.

Deti sa vracali z výletu unavené, ale spokojné a veselé. Veď niektoré z nich prvýkrát prekročili hranice našej vlasti. Pre všetky deti to však bol výlet plný zážitkov a nezabudnuteľných dojmov.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu