Marec – Deň učiteľov 

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: tatiania (16)
Typ práce: Ostatné
Dátum: 28.05.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 230 slov
Počet zobrazení: 147
Tlačení: 11
Uložení: 9

Marec – Deň učiteľov 

Patrí Vám „vďaka.“ Deň učiteľov určite neoslavujú len samotní pedagógovia , ale aj žiaci , ktorí chcú tento deň zneužiť na ulievanie sa . Nemali by sme však zabúdať, že ide práve o učiteľov, ktorí sú v tomto dni tí najpodstatnejší. Myslím , že by sme mali venovať 28.marcu väčšiu pozornosť. Vďaka učiteľom nie sme hlúpi, negramotní . Naučia nás veľa z oblasti vedy a poznania.

Avšak sú to aj naši vychovávatelia. Už na prvom stupni základných škôl nás napomínajú, keď sa s niekým pohádame alebo pobijeme. No niekedy sa však treba aj biť, nemyslím fyzicky, ale skôr biť sa za pravdu. Každý správny triedny učiteľ sa bije za svojich zverencov.

O tom, čo pre nás robia naši učitelia by sa dali zapísať celé strany. My si však niekedy vôbec nevážime ich snahu. Ako poďakovanie im dáme akési odvrávanie , frflanie či hádku. Celkove je dnes veľa detí, žiakov, študentov, ktorí si neuvedomujú , čo pre nich v skutočnosti znamenajú učitelia.

Nevážia si to, že majú možnosť študovať. Nikdy ste nepomysleli na deti, ktoré nemôžu chodiť do školy, ale musia chodiť pacovať? Tieto deti by dali všetko len pre to, aby sa mohli vzdelávať .Našťastie sú medzi nami ,žiakmi ,aj takí, ktorí si vážia učiteľov a majú voči nim obrovskú úctu. Na záver by som už len poblahoželala všetkým učiteľom a popriala im pevné nervy pri tomto povolaní áno povolaní, nie zamestnaní.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu