Poďakovanie za 70 rokov života

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: janci
Typ práce: Ostatné
Dátum: 30.05.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 196 slov
Počet zobrazení: 281
Tlačení: 23
Uložení: 15

Poďakovanie za 70 rokov života

Milí priatelia a rodina,

ako sa pozerám na vás všetkých zhromaždených tu dnes večer, cítim hlbokú vďačnosť a pokoru. Dosiahnuť 70 rokov je milník, ktorý si mnohí z nás predstavujú s rešpektom a možno aj trochou obavy. Ale keď vás vidím tu so mnou, všetky moje obavy miznú a zostáva len vďačnosť.

Chcel by som poďakovať každému z vás za to, že ste boli a stále ste súčasťou môjho života. Bez vašej lásky, podpory a priateľstva by moje dni neboli tak plné radosti a pokoja. Každý z vás prispel k tomu, kým som dnes – nie len počas špeciálnych príležitostí, ale každý jednoduchý deň.

Vďaka vám mám nespočetné množstvo vzácnych spomienok, ktoré si budem vážiť celý život. Vaše spoločenstvo mi pomáhalo prekonávať ťažké chvíle a zdvojnásobovalo moju radosť v dobrých časoch.

Dnes, keď oslavujem 70 rokov života, si prajem, aby naša spoločná cesta pokračovala ešte mnoho rokov. Sľubujem, že budem naďalej oceňovať každý moment, ktorý môžeme stráviť spolu.

Ďakujem vám za všetko, čo ste urobili pre mňa, a teším sa na všetko, čo nás ešte čaká. Nech je naša budúcnosť taká svetlá ako naše spomienky.

S láskou a najhlbšou vďakou,

Tvoje meno

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.024 s.
Zavrieť reklamu