Všetci sa tešili na príchod jesene 

Všetci sa tešili na príchod jesene 

No ako kto. Ja a jeseň sme celkom kamoši. Teda jeseň je super, keď ste doma a celý deň pozeráte filmy a seriály. Keď máte menej ako desať rokov, tak už od minuloročných Vianoc odpočítavate dni do tých tohtoročných. A keď je jeseň, znamená to že už je len mesiac do Vianoc. 

Jeseň má veľa štádií. Väčšinou v tomto poradí: teplo, zima, teplo, zima, mráz, teplo, zima, stále prší, ešte nesnežilo, už sneží, stále sneží, kedy už do čerta prestane snežiť, kedy už bude leto.... a z ničoho nič je tu December, Prosinec, proste obdobie otvárania čokolády z adventného kalendára a otvárania darčekov pod stromčekom.

Jeseň je úplne normálne ročné obdobie striedania oblečenia v šatníku. Raz nosíme tričko s krátkym rukávom, raz s dlhým rukávom, raz sveter, zimnú bundu a opäť všetko dookola. A to všetko preto, lebo Jozef Iľko ráno v Teleráne predpovie krutých 10 dní krutých mrazov a na ďalší deň 10 dní horúčav spôsobených globálnym otepľovaním.

Nehovorím, že za to môže Iľko, ale mohol by byť presnejší. A keby ste od neho chceli predpoveď napríklad na 15. augusta 2026, tak stačí zavolať na číslo, určite vám povie presnejšiu teplotu ako na zajtra....100 percentne. Ešte že máme Grétu, tá nás zachráni. Teda keď ju Trump neodporučí psychiatrovi do najbližšieho blázinca.

Čo vy aký máte názor na jeseň?

Zones.sk – Zóny pre každého študenta
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/34179-vsetci-sa-tesili-na-prichod-jesene/