Odporúčací list od zamestnávateľa vzor

Pomôcky » Žiadosti

Autor: verca123
Typ práce: Ostatné
Dátum: 02.07.2024
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 209 slov
Počet zobrazení: 30
Tlačení: 3
Uložení: 2

Odporúčací list od zamestnávateľa vzor

Vážený pán riaditeľ p. Novák,

s potešením píšem tento odporúčací list na podporu kandidatúry (meno kandidáta) na pozíciu (názov pozície), o ktorú sa uchádza vo Vašej organizácii. Počas práce v (názov Vašej spoločnosti) som mal možnosť spolupracovať s (meno kandidáta) počas (dĺžka času), keď zastával pozíciu (názov pozície kandidáta).

(Meno kandidáta) vynikal vo svojej práci vďaka svojej odbornosti, dôkladnosti a schopnosti efektívne spolupracovať s tímom. Bol zodpovedný za (popíšte hlavné zodpovednosti), pričom pravidelne prekračoval očakávania v kvalite a časových rámcoch. Jeho schopnosť analyzovať komplexné problémy a navrhovať jasné, efektívne riešenia bola neoceniteľná.

Okrem odborných schopností, (meno kandidáta) tiež preukázal mimoriadne silné medziľudské zručnosti, čo mu umožnilo vybudovať silné vzťahy s klientmi aj kolegami. Jeho schopnosť viesť a motivovať tím je obdivuhodná a prispela k mnohým úspechom našich projektov.

Som presvedčený, že (meno kandidáta) bude cenným prínosom pre Vašu organizáciu a že bude naďalej prejavovať rovnakú úroveň záväzku a excelencie, ako tomu bolo počas jeho pôsobenia v (názov Vašej spoločnosti). Odporúčam (meno kandidáta) bez akýchkoľvek výhrad a som presvedčený, že jeho prínos bude významný pre Vaše týmy a projekty.

Ďakujem za Vašu pozornosť k tejto odporúčacej správe. V prípade akýchkoľvek otázok alebo ak potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať.

S úctou,

Vaše meno a priezvisko

Názov pozície

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Pomôcky » Žiadosti

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu